Fotbal international

Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB după ce echipa a ratat calificarea în grupele Europa League: “Trebuie să scap de ei acum!”

Autori: Ionut Neamţu, Marian Popovici | 30.08.2019 | 11:42
Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB după ce echipa a ratat calificarea în grupele Europa League:
Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB după ce echipa a ratat calificarea în grupele Europa League Trebuie să scap de ei acum!

FCSB a pierdut cu 0-1 returul cu Vitoria Guimaraes, din returul play-off-ului din Europa League. Roș-albaștrii au făcut un meci foarte modest și au ratat obiectivul începutului de sezon. Mai mult, echipa lui Vintilă este ultima în Casa Pariurilor Liga 1 și după eșecul din Portugalia, Gigi Becali a anunțat curățenia la echipă. 

Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB! Marc, Gikiewicz, Belu și Salomao sunt pe lista neagră

Patronul echipei a anunțat primele patru plecări de la club după ratarea calificării. Ei sunt: Andrei Marc, Lukasz Gikiewicz, Claudiu Belu-Iordache și Diogo Salomao, însă pe listă sunt și alți jucători: “O să plece cine trebuie să plece. Nu mai avem nevoie de atâţia jucători. Pleacă Marc, polonezul Gikiewicz, fundaşul dreapta, Belu. Chiar şi Salomao poate să plece. Avem prea mulţi jucători.

Aveam accidentaţi şi ne-am gândit că ne calificăm în grupe. Trebuie să scap de ei acum! Moutinho a intrat odihnit să facă diferenţa şi a dat două pase… Nu mă bag. Ce crede Vintilă, să facă. A adus un preparator fizic, nu-l cunosc. E fotbal. Nu suntem nici în divizia a doua, nici într-a 4-a. Nu suntem în faliment”, a spus patronul FCSB.

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul echipei, a declarat după meci că are încredere că poate să redreseze echipa: “Avem mult de muncă, dar este posibil să redresăm echipa. Nu sunt multe de făcut, dar vom lucra în perioada de pauză. E greu oriunde ai fi, nu numai la FCSB. Doar rezultatele te țin în funcție. Eu mă înțeleg foarte bine cu domnul Becali”

Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB după ce echipa a ratat calificarea în grupele Europa League:
Gigi Becali a anunțat plecările de la FCSB după ce echipa a ratat calificarea în grupele Europa League: “Trebuie să scap de ei acum!”

FCSB a ratat pentru al doilea an la rând grupele Europa League. Roș-albaștrii au fost eliminați anul trecut de Rapid Viena, iar acum de Vitoria Guimaraes după ce timp de 180 de minute nu a reușit să marcheze niciun gol echipei din Portugalia.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!