Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat primele transferuri după Dunărea Călărași – FCSB 1-1. A făcut oferta finală pentru Cristea: “Atât le dau acum”

03.02.2019 | 23:03
Gigi Becali a anuntat primele transferuri dupa Dunarea Calarasi  FCSB 11 A facut oferta finala pentru Cristea Atat le dau acum

Gigi Becali a fost nemulțumit de evoluția echipei lui Mihai Teja în meciul Dunărea Călărași – FCSB, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, iar latifundiarul din Pipera a anunțat primele transferuri pe care e pregătit să le facă înaintea finalului sezonului regulat.

UPDATE, ora 23:03. Gigi Becali a declarat care este oferta finală pentru Iulian Cristea: “Dacă Gaz Metan pierde cu Iași etapa viitoare, o să ni-l dea pe Cristea. Am mai mărit suma pentru el, dau 150 de mii de euro acum. Dacă nu acceptă acum, mai aștept o săptămână. Dar după meciul cu Iași le dau doar 100 de mii”, a declarat Becali.


UPDATE, ora 19.40. Edi Iordănescu a vorbit despre oferta venită de la FCSB pentru Iulian Cristea. “E adevărat! Gigi Becali a mărit oferta. Am luat act de noua propunere, dar sunt șanse mici în acest moment ca noi să acceptăm această ofertă. Știu că poate nu e ok pentru jucător. S-ar putea să nu fie conectat 100%, dar suntem în plin campionat”, a spus Edi Iordănescu la TV Digi Sport.


UPDATE, ora 19:17. Oficialii lui Gaz Metan Mediaş au declarat pentru FANATIK.RO că îl vor cea pe Iulian Cristea la FCSB în această iarnă doar dacă Gigi Becali va plăti 200.000 de euro, niciun euro sub această sumă. Medieşenii ţin cu dinţii de preţ în condiţiile în care în acest moment nu au la îndemână un înlocuitor pentru Cristea.


UPDATE, ora 18.00. Gigi Becali a anunțat că a mărit oferta pentru Iulian Cristea de la 100.000 de euro la 150.000 de euro pentru ca fundașul central să ajungă sub comanda lui Mihai Teja încă de acum, iar FANATIK.RO a aflat că oficialii grupării Gaz Metan Mediaș i-au transmis patronului de la FCSB că vor lua o decizie în privința ofertei sale în cursul zilei de luni, 4 februarie, dar aceștia au lăsat să se înțeleagă că există posibilitatea ca răspunsul să fie unul pozitiv.


Astfel, Gigi Becali a luat deja legătura cu jucătorii pe care îi dorește la echipă și a dezvăluit că un portar și doi fundași vor ajunge sub comanda lui Mihai Teja după remiza din meciul cu Dunărea Călărași. Primul jucător pentru care insistă patronul FCSB-ului este Iulian Cristea. Fundașul central de la Gaz Metan Mediaș a semnat deja contractul cu gruparea roș-albastră, dar înțelegerea sa cu echipa pregătită de Edi Iordănescu se termină la finalul sezonului 2018 – 2019. Astfel, Gigi Becali a decis să le ofere medieșenilor 150.000 de euro pentru a-l lăsa pe fotbalist să plece la FCSB încă de pe acum.

Primele transferuri anunțate de Gigi Becali după Dunărea Călărași – FCSB 1-1

“O să vină un portar și doi fundași, adică încerc să salvez să văd dacă se mai poate câștiga campionatul. Deja m-am interesat să aduc un portar și doi fundași centrali. Adică și ieri am vorbit la Gaz Metan, am mărit oferta de la 100 la 150.000 de euro ca să îl aduc pe Cristea și să mai aduc pe încă unul. Să vină Cristea mai repede! Și mai aduc un fundaș central, pentru că noi nu avem fundași centrali. Unde ai văzut tu fundaș central în România să îl batjocorească Mediop?” a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

Iulian Cristea și Billel Omrani în meciul jucat de Gaz Metan Mediaș pe terenul celor de la CFR Cluj
Iulian Cristea și Billel Omrani în meciul jucat de Gaz Metan Mediaș pe terenul celor de la CFR Cluj

Răzvan Pleșca, portarul de pe lista lui Gigi Becali

Se pare că portarul la care Gigi Becali a făcut referire este Răzvan Pleșca, goalkeeperul în vârstă de 36 de ani de la Gaz Metan care a intrat în ultimele luni de contract cu echipa din Mediaș și care i-a promis lui Gigi Becali că va merge la vicecampioana României la finalul sezonului 2018 – 2019.