Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat transferul unui fundaș la FCSB! E jucătorul dezvăluit de FANATIK din 26 noiembrie

11.12.2018 | 12:45
Gigi Becali a anuntat transferul unui fundas la FCSB E jucatorul dezvaluit de FANATIK din 26 noiembrie

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles deja cu un fundaș central care se va transfera cât de curând la echipă. Este vorba de un jucător pe care l-a ales chiar el. De altfel, FANATIK a precizat cu exactitate despre cine este vorba, încă din data de 26 noiembrie. 

“Am cam rezolvat, adică avem promisiunea de la impresar. Nu e Papp. Avem promisiunea că va semna în ianuarie. E un fundaș central în care cred și cred că va fi jucător de bază al echipei naționale. Eu l-am descoperit și am întrebat de el și toată lumea a zis de bine despre el. E român, l-am descoperit eu, mi-a plăcut de el. E primul fundaș central selectat de mine. Dacă v-am spus că am terminat, am terminat. Am terminat și o să fie la Stelei. Vă pot spune că e primul fundaș central pe care eu l-am selectat. Selecția am făcut-o eu .S  văd dacă am ochi la fundași centrali și dacă am, tot eu o să-i iau de acum încolo. E aproape gratis. Cât o să coste? 50-60 până în 100 de mii, că poate le dau ca să-l iau din iarnă, ca să nu mai stau până în vară”a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu un fundaș central pentru FCSB!2 Cristea
Iulian Cristea evoluează la Gaz Metan Mediaș încă din 2013

Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu un fundaș central pentru FCSB!

Și impresarul jucătorului a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că fundașul central dorit de Gigi Becali este Iulian Cristea. Arcadie Zaporojanu spunea în urmă cu doar câteva zile că șansele jucătorului de a trece la FCSB sunt unele foarte mari. Între timp, negocierile între cele două părți au ajuns la o finalitate.

Dintre cei trei despre care mă întrebați, probabil că șansele cele mai mari le-ar avea Iulian Cristea. Dar Mărginean cu domnul Becali negociază acest aspect, sume și ce mai e nevoie”, a spus Arcadie Zaporojanu

  • 5 prezențe are Iulian Cristea în echipa națională de tineret a României

 

 

Tags: