Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a calculat câți bani obține cu FCSB din participarea în UEFA Champions League! A ajuns la o sumă fabuloasă: „20 de milioane de euro doar din bilete”

Gigi Becali și-a făcut calculele și știe câți bani va încasa FCSB din UEFA Champions League. Patronul a intrat în direct după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1.
12.05.2024 | 00:16
Gigi Becali a calculat cati bani obtine cu FCSB din participarea in UEFA Champions League A ajuns la o suma fabuloasa 20 de milioane de euro doar din bilete
Gigi Becali știe câți bani va încasa la FCSB după aventura din UEFA Champions League. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj de pe Arena Națională, scor 0-1, în penultima etapă a sezonului. Campioana României a trecut rapid peste înfrângere, sărbătorind primul titlu după o pauză de 9 ani. Gigi Becali este rezervat și își face planurile pentru UEFA Champions League.

Gigi Becali știe câți bani obține din UEFA Champions League: „Am încasat 600.000 de euro din bilete la FCSB – CFR Cluj”

Gigi Becali a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA că a încasat 600.000 de euro doar din bilete la partida cu CFR Cluj. Derby-ul de sâmbătă seară a doborât recordul de asistență all-time pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera se așteaptă la încasări record, odată cu participarea în UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1, Gigi Becali și-a prezentat strategia care îi va aduce un profit incredibil. „Scenariile mele sunt așa. Calcul de 100 de euro ori 50.000 de spectatori. Vine 5 milioane încasările la fiecare meci. Vor fi 15 milioane de euro din încasări. Îmi pun în cap să câștig și cele 3 meciuri. Astea sunt calculele și regiile mele. 

Vreau banii să-i fac fericiți pe oamenii ăia. Ai văzut că au bătut recordul pe Arena Națională. Vreau să fac echipă tare ca să mă bat în Europa, să nu mă fac de râs să joc fotbal frumos și să vină lumea la stadion. Am încasat 600.000 de euro din bilete. Sunt bani! A fost 150.000 de euro gratis din invitații, nu va mai fi așa. 

ADVERTISEMENT

„Ar veni 60 de milioane de euro. Sunt 20 numai din bilete”

Sunt 10 milioane de euro minim din bilete în grupe. Ar fi 30 de milioane de euro din participare. Vine 40 de milioane de euro. Încă 10 marketpool vine 50 de milioane de euro și încă 10 milioane de euro trei victorii. 60 de milioane de euro. Ar fi și cele 4 tururi și mai câștigi de-acolo două milioane de euro.

În preliminarii iei un milion de euro din bilete, nu poți să scumpești biletele. Joci cu San Marino. Nu vine lumea. Trebuie să fie suporterii mulțumiți. Dacă joci cu Manchester City dă omul 100 de euro ca să vadă un meci, nu? 500.000-600.000 de euro pe meci faci din bilete.

ADVERTISEMENT

S-a schimbat formatul în UEFA Champions League și sunt 4 meciuri acasă. Sunt 20 de milioane de euro numai din bilete. E și mai bine. Are Gigi Becali bani, milioane”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță investiții masive la FCSB: „O să bag cât e nevoie”

Gigi Becali a anunțat transferuri spectaculoase la FCSB pentru sezonul viitor în care campioana României atacă grupele UEFA Champions League. Omul de afaceri nu a anunțat bugetul, însă este dispus să facă eforturi financiare considerabile.

ADVERTISEMENT

„Mă știi pe mine că am făcut buget vreodată? Am zis că bag atâția bani? Cât e nevoie de cheltuit atâta cheltuiesc. Cum să bag 30 de milioane de euro, ce să faci cu ei? O să bag acum, fac echipă de-acum.

O să bag cât e nevoie. Dacă e nevoie de 5 milioane de euro, o să bag 5. Dacă fac echipă pentru ce să mai dau 30 de milioane de euro? Iau toată crema. Fiecare an, o cremă, două creme”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT