Fotbal intern

Gigi Becali a cântat în direct după FCSB – Voluntari 2-1: “Cine e pe primul loc? Dică e”

Autor: Mirela Apostol | 28.10.2018 | 00:00
Gigi Becali a cântat în direct după FCSB - Voluntari 2-1:
Gigi Becali a cântat în direct după FCSB - Voluntari 2-1! Nicolae Dică şi Mihai Stoica în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB

Gigi Becali a fost foarte mulţumit de prestaţia echipei sale după victoria din FCSB – FC Voluntari 2-1 şi a intrat în direct, prin telefon, cântând “Cine e pe primul loc”. Patronul “roş-albaştrilor” a discutat despre situaţia de la echipă, libertatea pe care i-o oferă lui Nicolae Dică până la finalul sezonului regular, precum şi diferendul avut cu nepotul său, Vasi Geambazi.

… despre meciul cu Voluntari: “Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc. Dică e, Meme e! Am avut 2-0, nici emoţie! Vin din urmă jucătorii suspendaţi. Sunt bucuros, era meci greu, nu aveam niciun fundaş central de meserie la un moment dat. M-a deranjat, vorbisem cu ei, când avem 2-0 şi mai sunt 10-15 minute, noi nu mai avem nevoie de golul 3, trebuie să jucăm simplu. Am discutat asta acum 5-6 luni, era mingea la el, pentru cine verticalizezi? Ca să primim gol? De ce să nu fii simplu şi clar, fără emoţii. Ei nu mai puteau alerga, cei de la Voluntari nu mai aveau forţă ca să marcheze golul doi şi nu am mai avut emoţii. Man e fotbalist! Coman e de o repriză, trebuie să înţeleagă că trebuie să se facă de două reprize. În a doua nu mai stă, îi tremură picioarele, pierde mingea. Le-am spus, război! Mi-a plăcut de el, a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză”.

Gigi Becali a cântat în direct după FCSB – Voluntari 2-1

… despre meciul cu Dunărea Călăraşi: “E, lasă-l încolo de meci de Cupă, îi punem pe copiii ăia să joace. Am înţeles că mai recuperăm, în primul rând revin jucătorii suspendaţi, Morais şi Nedelcu, jucători principali, de valoare, care dau stabilitate echipei. Eşti pe primul loc, pentru ce să faci nişte discuţii aiurea? Sunt plecat la mănăstiri, de asta nu am fost la meci. Am fost la la slujbă aseară, 12 ore am stat în biserică. Am căzut mort când am ieşit. Nu mi-a fost teamă. Sunt curat, cine mă poate bate? Nimeni, niciodată.”

… discuţia avută cu Meme şi Dică: “Eu sunt mulţumit. Eu i-am spus lui Dică şi lui Meme: ‘Poţi să declari ce vrei’. Ei sunt în echipa şi în familia mea. Nu îmi convine ce se întâmplă cu tine, dacă eu spun că nu îl dau afară! I-am zis, ‘Bă, ca să vezi că sunt alături de tine, declară ce vrei tu’. Şi oricum nu mă mai bag, nu mă mai interesează nici schimbări, echipe. Declară asta ca să nu mai poată spune nimeni. Am înţeles că a dat declaraţii de curaj. Dică face ce vrea el. Domne, când vezi pe Dinamo pe locul 12, cum să te plângi pentru că eu nu am treabă! Eu cu Dinamo am! Cu Rapidul am eu treabă? Ce probleme să am eu? Eu când am intrat în fotbal, suporterii îmi spuneau că îi interesează Dinamo şi Rapid. Asta aţi vrut, asta v-am dat, noi pe primul loc, Dinamo pe locul 12.”

“Nu mă bag la echipă dacă suntem pe locul 1”

… despre situaţia financiară şi conflictul cu CSA Steaua: “La ora asta avem 4 milioane în cont, am luat banii pe Budescu, mai avem de încasat 3 milioane din Turcia, 1 milion de la Alibec, alt milion din spate! O desfiinţez dacă pierd procesul, dar ăla durează patru ani! Dacă eu merg în instanţă şi si ei spun că marca face 37 de milioane, înseamnă că aţi gestionat marca asta cu rea-credinţă, păi unde sunt banii? Cât aţi produs cu ea. Dacă voi aţi produs numai 200.000 în opt ani, ori e prejudiciu, trebuie să facă puşcărie ăia! E o mizerie, nu trebuie să conving pe nimeni. Cu Steaua aveam 400.000, acum am 800.000.”

… despre discuţia cu Vasi Geambazi: “L-am pus eu la echipa a doua pe Pompiliu Stoica, Vasi nu l-a vrut. I-am zis ‘Bă, dacă nu îl vrei, asta e, nu o să mă cert eu cu el din cauza asta’. Cum să mă cert eu cu nepotul meu? El a ca şi copilul meu. Îl las pe Dică până la finalul campionatului, în play-off mă bag dacă nu sunt pe locul întâi. Dacă în 13 meciuri e pe locul 1 la final, eu mă bag, ca dovadă tu campionatul îl pierdeai”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!