Fotbal intern

Ştirea anului. Talpan a pierdut procesul cu Gigi. Câţi bani îi dă!

Gigi Becali a câstigat primul proces împotriva lui Talpan. Procesele dintre FCSB şi CSA Steaua par că nu se mai termină niciodată, iar juristul echipei lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion,...
09.10.2017 | 00:03
Stirea anului Talpan a pierdut procesul cu Gigi Cati bani ii da

Gigi Becali a câstigat primul proces împotriva lui Talpan. Procesele dintre FCSB şi CSA Steaua par că nu se mai termină niciodată, iar juristul echipei lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion, locotenent colonel, Florin Talpan s-a lăudat că a câştigat până acum toate conflictele din instanţă cu formaţia lui Gigi Becali. Însă informaţia oferită publicului de către inamicul număul unu al latifundairului din Pipera nu mai este deloc valabilă.

Ei bine, juristul formaţiei CSA Steaua din Liga 4, Florin Talpan a pierdut în zilele trecute primul proces împotriva celor de la Steaua şi implicit împotriva lui Gigi Becali. Concret? Duşamanul celor de la FCSB a contestat în Instanţă dreptul de folosinţă al mărcii de către patronul vicecampionilor României. Însă judecătorii nu i-au mai dat dreptate de această dată lui Talpan, iar acesta a suferit prima înfrângere în istoricul proceselor împotriva roş-albaştrilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali are de primit bani de la CSA Steaua!

Însă cererea lui Florin Talpan i-a fost respinsă, iar judecătorii au hotârât ca cei de la CSA Steaua sunt buni de plată către FCSB ca şi cheluieli de judecată 21.500 lei. Însă juristul echipei lui Marius Lăcătuş a primit termen la recurs în într-o perioadă de 30 de zile, iar în zilele următoare se va decide dacă va contesta decizia luată de către magistraţi. În cayul în care pierde din nou atunci este foarte posibil ca suma de chetuieli de judecată să fie şi mai fare faţă de acum.

Florin Talpan este considerat de către Gigi Becali ca omul care a iscat toate conflictele de acum dintre CSA Steaua şi FCSB. Mai mult, Ilie Năstase a mărturisit că acesta şi-a pus în urmă cu câţiva ani chiar şi semnătura pe unele dintre documentele dintre cele două tabere.  Fostul lider ATP crede că Talpan nu a fost corect faţă de Gigi Becali deoarece acesta ştia sigur că patronul de acum al lui FCSB a fost omul care a ţinut în viaţă fotbalul de la Steaua.

IN GALERIA FOTO CITIŢI DECIZIA JUDECĂTORILOR!