Fotbal intern

Ştirea anului. Talpan a pierdut procesul cu Gigi. Câţi bani îi dă!

Gigi Becali a câstigat primul proces împotriva lui Talpan. Procesele dintre FCSB şi CSA Steaua par că nu se mai termină niciodată, iar juristul echipei lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion,...
09.10.2017 | 00:03
Stirea anului Talpan a pierdut procesul cu Gigi Cati bani ii da

Gigi Becali a câstigat primul proces împotriva lui Talpan. Procesele dintre FCSB şi CSA Steaua par că nu se mai termină niciodată, iar juristul echipei lui Marius Lăcătuş şi Ion Ion, locotenent colonel, Florin Talpan s-a lăudat că a câştigat până acum toate conflictele din instanţă cu formaţia lui Gigi Becali. Însă informaţia oferită publicului de către inamicul număul unu al latifundairului din Pipera nu mai este deloc valabilă.

Ei bine, juristul formaţiei CSA Steaua din Liga 4, Florin Talpan a pierdut în zilele trecute primul proces împotriva celor de la Steaua şi implicit împotriva lui Gigi Becali. Concret? Duşamanul celor de la FCSB a contestat în Instanţă dreptul de folosinţă al mărcii de către patronul vicecampionilor României. Însă judecătorii nu i-au mai dat dreptate de această dată lui Talpan, iar acesta a suferit prima înfrângere în istoricul proceselor împotriva roş-albaştrilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali are de primit bani de la CSA Steaua!

Însă cererea lui Florin Talpan i-a fost respinsă, iar judecătorii au hotârât ca cei de la CSA Steaua sunt buni de plată către FCSB ca şi cheluieli de judecată 21.500 lei. Însă juristul echipei lui Marius Lăcătuş a primit termen la recurs în într-o perioadă de 30 de zile, iar în zilele următoare se va decide dacă va contesta decizia luată de către magistraţi. În cayul în care pierde din nou atunci este foarte posibil ca suma de chetuieli de judecată să fie şi mai fare faţă de acum.

Florin Talpan este considerat de către Gigi Becali ca omul care a iscat toate conflictele de acum dintre CSA Steaua şi FCSB. Mai mult, Ilie Năstase a mărturisit că acesta şi-a pus în urmă cu câţiva ani chiar şi semnătura pe unele dintre documentele dintre cele două tabere.  Fostul lider ATP crede că Talpan nu a fost corect faţă de Gigi Becali deoarece acesta ştia sigur că patronul de acum al lui FCSB a fost omul care a ţinut în viaţă fotbalul de la Steaua.

IN GALERIA FOTO CITIŢI DECIZIA JUDECĂTORILOR!

Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o...
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut...
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum...
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar...
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar dificili“. Ce sumă încasează lunar
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat dacă pot să plătesc cu cardul”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Incredibil cât a ajuns să coste această monedă. Îți cumperi o casă dacă...
Incredibil cât a ajuns să coste această monedă. Îți cumperi o casă dacă o mai ai
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?