Fotbal intern

Gigi Becali a clarificat situația privind antrenamentele FCSB-ului: „Cât e starea de urgență nu ne reunim!”

11.04.2020 | 19:12
Gigi Becali a clarificat situatia privind antrenamentele FCSBului Cat e starea de urgenta nu ne reunim
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a clarificat situația privind antrenamentele echipei sale la baza din Berceni în plină pandemie, dar a mărturisit că făcuse anunțul înainte ca Klaus Iohannis să prelungească starea de urgență din România, conform prosport.ro.

Gigi Becali a clarificat situația privind antrenamentele FCSB-ului

Gigi Becali a ținut să clarifice situația privind antrenamentele pe care dorea ca jucătorii FCSB-ului să le efectueze în plină pandemie: „Dar totuși vreau să clarific niște lucruri.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut nicio adresă către ministerul condus de Vela pentru că nu mă mai interesează să reluăm antrenamentele sau să țin echipa în cantonamentul de la Berceni.

„Pentru ce să o mai țin? Să o țin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu știm nici măcar când începem campionatul? Dacă Iohannis a zis că prelungește starea de urgență, atunci nu mă mai interesează să ne reunim”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Cât e starea de urgență nu ne reunim!”

Gigi Becali a continuat și a exolicat că atâta timp cât starea de urgență rămâne, nici jucătorii FCSB-ului nu se vor reuni: „Eu vorbisem de varianta asta, atunci când nu știam că Iohannis prelungește starea de urgență.

Sau mi se pare că am mai vorbit public de reunire pe la un post de televiziune, după ce mă enervasem când i-am văzut pe cei 2.000 de români în aeroportul din Cluj”.

ADVERTISEMENT

„Am intrebat și eu nervos reporterul, că dacă pe aia din Cluj îi lasă să stea 2.000 unul lângă altul, atunci mi se pare normal să ne lase și pe noi să ne reunim, nu?

Dar am întrebat mai mult ironic și la nervi, nu că aș vrea să mă mai începem antrenamentele deoarece nu sunt nebun. Cât e dată starea de urgență, și există o ordonanță militară în legătură cu activitățile fotbalistice, nu ne reuni”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT