Fotbal intern

Gigi Becali a comentat decizia Senatului de a muta stadionul „Arcul de Triumf” de la MTS la FR de Rugby: „Pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el”

20.05.2020 | 17:47
Gigi Becali a comentat decizia Senatului de a muta stadionul Arcul de Triumf de la MTS la FR de Rugby Pe bani publici nu o sa faca fiecare ce vrea el
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat decizia Senatului de a muta stadionul „Arcul de Triumf” de la Ministerul Tineretului și Sportului la Federația Română de Rugby.

Gigi Becali nu e de acord cu trecerea stadionului „Arcul de Triumf” la FR de Rugby

Gigi Becali a vorbit despre decizia Senatului de a muta noul stadion „Arcul de Triumf” de la MTS la Federația Română de Rugby: „Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el”.

ADVERTISEMENT

„Văd că Talpan ne interzice în Ghencea, Petrache ăla spune ca se joacă doar rugby pe Tineretului, dar fotbal de ce nu se joacă? Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic. Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a mai spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Patronul FCSB, indignat de regulile de antrenamente

Patronul FCSB a fost indignat de regulile impuse pentru desfășurarea antrenamentelor: „Merge cam greu pregătirea, pentru că se antrenează câte patru. Așa au vrut, câte patru, nu știu cum… Ne descurcăm, dar sunt măsuri grele pentru noi”.

ADVERTISEMENT

„Mi se par absurde măsurile, pentru că văd mii și mii de oameni care vin și pleacă din țară. Fotbaliștii și staff-ul sunt în carantină, s-au testat de COVID și sunt sănătoși.

Dacă toată lumea e în carantină, de ce se antrenează câte patru? Și nici nu au voie cu mingea”, a continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„În plus, peste o lună începe competiția. Vom juca fotbal. Ce facem? Să pună regulă că nu au voie să faulteze, că nu au voie să stai apropiat. Trebuie să stea la 1 metru. Nu poți să faci asemenea reguli la fotbal.

Sunt niște tâmpenii! Jucătorii vor începe să joace. Schimbă regulamentul, fă echipe doar de câte 4 jucători! Niște tâmpenii!”, a mai spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT