Fotbal intern

Gigi Becali a cumpărat un jucător propus de Dumitru Dragomir. “Este un fenomen!”

06.01.2019 | 13:34
Gigi Becali a cumparat un jucator propus de Dumitru Dragomir Este un fenomen

Gigi Becali are planuri mari de viitor în ceea ce priveşte Academia FCSB-ului, iar patronul vicecampioanei României a decis să cumpere un jucător propus de Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal). Gabriel Plumbuitu este un fundaş central în vârstă de 14 ani care l-a surprins pe “Oracolul din Bălceşti”.

După ce l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l cumpere pe Gabriel Plumbuitu, Dumitru Dragomir a vorbit despre Academia FCSB-ului şi susţine că o să fie cea mai tare din România pentru că patronul vicecampioanei României investeşte serios în tinerii jucători care vin din urmă.

Dumitru Dragomir a propus un jucător la FCSB, iar Gigi Becali l-a cumpărat

“În doi-trei ani, Academia Stelei va da roade. La 14 ani, spre exemplu, au luat tot ce este mai bun în România, mai puţin vreo doi-trei. L-au luat pe unul de la Juventus Colentina (n.r. Daco Getica), care este un fenomen, Plumbuitu (n.r. Gabriel Plumbuitu). Joacă fundaş central, are 14 ani şi trei luni, este un fenomen, reţineţi ce vă spun acum.

Aria de selecţie este foarte mare acum şi cine este deştept profită. Aşa s-a întâmplat şi cu Ali, ăsta de la Argeş. Şi el a ajuns la Steaua. L-a luat Gigi acolo. Le-a dat părinţilor casă, servici, le-a dat de toate şi l-au luat! La 14 ani, e ca Dobrin! Ce face cu mingea la 14 ani, cum o loveşte, ce tehnică are, cum pleacă de pe loc cu ea, zici că are motor la fund”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport TV.

Gigi Becali a lăsat Academia FCSB-ului pe mâinile lui Vasile Geambazi, iar acesta este cel care umblă prin ţară în căutarea tinerilor jucători care vor fi promovaţi la prima echipă pe viitor.