Fotbal intern

Gigi Becali a dat bani mulţi pe el, acum este îndemnat să plece: „Nu mai are niciun viitor la FCSB!“

06.09.2020 | 15:51
Gigi Becali a dat bani multi pe el acum este indemnat sa plece Nu mai are niciun viitor la FCSB
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, fost preşedinte de onoare la FCSB, este de părere că Adrian Petre nu mai poate continua la echipa roş-albastră şi trebuie să-şi caute angajament la o altă formaţie.

Atacantul naţionalei de tineret a intrat în dizgraţia patronului Gigi Becali şi a fost trecut pe linie moartă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

FCSB i-a adus pe Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc pentru postul de atacant central, iar celui dintâi Duckadam îi prevede un viitor prevede şi un viitor la naţională, unde a fost deja convocat în premieră de Mirel Rădoi.

Helmuth Duckadam: „Adi Petre trebuie să plece undeva să joace“

„Nu îi mai văd un viitor lui Adi Petre. Eu am declarat acum câteva luni că trebuie să-și găsească o echipă și să încerce să plece undeva să joace. El poate să stea și la FCSB pe un salariu bun, dar eu cred că vrea și să evolueze, nu doar banii sunt importanți“, a spus Duckadam la Digisport.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre a fost adus de Gigi Becali de la Esbjerb, din Danemarca, pentru 500.000 de euro. Deşi a avut prestaţii apreciate de specialişti, Petre nu e văzut cu ochi buni de patron, care a adus doi atacanţi în această vara şi a ordonat nefolosirea internaţionalului de tineret.

Unul dintre atacanţii meniţi să-l înlocuiască pe Adi Petre este Sergiu Buş, venit liber de contract de la Gaz Metan Mediaş. Buş a fost deja convocat la echipa naţională de Mirel Rădoi, pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam: „Cred că Buş va fi titular la FCSB“

În ceea ce-l priveşte pe Buş, Duckadam crede că are viitor atât la FCSB, unde îl vede titular, cât şi la reprezentativa României.

„Sergiu Buș sper să reziste și să nu mai fie schimbat atât de des. Mie îmi place foarte mult ca jucător. Eu cred că o să facă pasul către echipa națională, e un jucător combinativ și s-a văzut asta în evoluțiile lui de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cred că Buș va fi titular la FCSB. Important e să marcheze și va juca și la echipa națională, cu siguranță“, a declarat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 17,50 este cota pentru „scor exact 0-3“. Vezi aici toate cotele!