Fotbal intern

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Ionuț Vînă. Mijlocașul a impresionat: “Mi-a plăcut foarte mult!”/ “Parcă e de când lumea la FCSB!”

15.07.2019 | 09:03
Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Ionut Vina Mijlocasul a impresionat Mia placut foarte mult Parca e de cand lumea la FCSB

Gigi Becali a reușit să îl cumpere pe Ionuț Vînă de la FC Viitorul Constanța în perioada de mercato din această vară, iar oamenii din fotbalul românesc cred că patronul vicecampioanei României a dat lovitura în momentul în care a reușit să îl transfere pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani.

Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Ionuț Vînă

Ionuț Vînă a fost titularizat de Bogdan Andone în meciul câștigat de FCSB în fața lui Hermannstadt, scor 4-3, iar mijlocașul cumpărat de Gigi Becali cu 750.000 de euro de la FC Viitorul Constanța a fost implicat în toate fazele de atac ale vicecampioanei României, deși ajunsese la echipă de trei zile și a susținut doar două antrenamente alături de noii săi coechipieri.

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au rămas plăcut impresionați de evoluția lui Ionuț Vînă din meciul de debut pentru FCSB, iar cei doi cred că vicecampioana României a făcut o mutare foarte bună pe piața transferurilor cu aducerea mijlocașului. “Te uitai la Vînă câtă lejeritate avea în pase… Parcă e de când lumea la FCSB”, a spus Gabi Balint la Digi Sport Special.

Ionuț Vînă se bucură alături de coechipierii săi după un gol înscris de FCSB în meciul cu Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă se bucură alături de coechipierii săi după un gol înscris de FCSB în meciul cu Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu

Ilie Dumitrescu îl vede titular pe Ionuț Vînă la FCSB

Gabi Balint a fost completat de Ilie Dumitrescu, cel care crede că Ionuț Vînă nu va mai fi scos din primul 11 al FCSB-ului și că va face echipă la mijlocul terenului cu Dragoș Nedelcu și Florin Tănase. “Mi-a plăcut foarte mult Vînă. Este clar că este un câștig. Cred că asta va fi linia de mijloc: Vînă, Nedelcu, Tănase. Se vede că aveau relații de joc. Relațiile de joc pe care le-au avut pe când jucau la Viitorul au revenit acum. Foarte bun acolo, Vînă”, a spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată mai sus.

Și Ionuț Vînă a vorbit la finalul meciului FCSB – Hermannstadt despre debutul său la FCSB. ”Mă bucur că a câștigat echipa și că am debutat cu dreptul. Este un aspect negativ că am primit multe goluri, dar sper să se rezolve aceste lucrurui. Nu am avut nicio emoție. M-am bucurat de fotbal și atâta tot. Am intrat pe teren și mi-am pus în cap să am plăcerea de a jucat fotbal. Toți colegii sunt jucători de valoare. M-au primit foarte bine. S-a văzut în seara asta că avem relații de joc de la Viitorul. Mi-a spus domnul profesor înainte că o să înceapă cu mine și m-am pregătit mental pentru asta. Am simțit că nu sunt venit de două zile și am simțit că avem relații de joc”, a spus Ionuț Vînă după meci.

Ionuț Vînă, Claudiu Iordache Belu și Dennis Man se bucură după o un gol al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă, Claudiu Iordache Belu și Dennis Man se bucură după o un gol al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
  • “Vînă s-a descurcat foarte bine. A ieșit cel mai bine” – Florin Tănase