Fotbal intern

Gigi Becali a dat ordinul înainte de Dinamo – FCSB: „Nu accept altceva în afara calificării. Să câştige meciul!”

23.06.2020 | 21:41
Gigi Becali a dat ordinul inainte de Dinamo  FCSB Nu accept altceva in afara calificarii Sa castige meciul
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunțase în urmă cu câteva săptămâni că nu va mai investi bani la FCSB din cauza pandemiei de coronavirus, care atrage și o criză financiară.

Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit chiar înainte de Dinamo – FCSB din semifinalele Cupei României și vrea să mai aducă un fundaș central și un atacant.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” nu concepe ca echipa sa să nu se califice în finala Cupei României și le-a transmis tuturor din club că orice rezultat în afară de victorie nu este acceptat.

Ordinul lui Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB

Gigi Becali a trasat deja noul obiectiv al echipei și anume de a câștiga Cupa României, iar pentru asta FCSB trebuie să treacă de semifinalele cu rivalii de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Alt rezultat în afară de calificare nu-l accept, nu-l iau în calcul deloc. Cum e, cum nu e echipa… nu accept decât calificare. De aia sunt la Steaua, ca să rezolve jocul.

O să mai revină jucători. Sunt 9 consacrați, de aia sunt la FCSB. Probabil numai un copil o să joace de data asta”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

„Să-și facă meseria!”

Gigi Becali a continuat și a mărturisit că nu va merge la jucători pentru a-i motiva înaintea meciului cu Dinamo: „De aia sunt acolo, să câștige meciul. Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez. Îmi văd de treaba mea, fiecare să-și facă meseria.

Ei au o meserie, să și-o facă. Au directori, n-am eu ce caut pe acolo. Dacă nu-și apară meseria lor ca lumea, e treaba lor, familia lor, banii lor. Treaba lor! Fiecare să-și facă meseria”.

ADVERTISEMENT

„Am facut bine sau prost, Dumnezeu știe. Vom vedea dacă am facut bine sau prost, dar nu acum.

Nu sunt dezamagit de nimic, nu! Nici de antrenori, nici de nimeni. În funcție de cum își face fiecare meseria, își ține locul, banii, crește sau abandonează”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,12 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT