Fotbal intern

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu oferta pentru Darius Olaru: “De ce să risc?”

05.01.2021 | 21:32
Gigi Becali a decis ce se intampla cu oferta pentru Darius Olaru De ce sa risc
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, iar jucătorii lui Toni Petrea sunt monitorizaţi atent de echipele din străinătate. După oferte venite pentru Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, Darius Olaru a intrat pe lista jucătorilor urmăriţi pentru un transfer.

Anul 2021 a început în forţă la FCSB, după ce Olimpiu Moruţan a fost ofertat de o echipă din Emiratele Arabe Unite, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Acum a venit rândul lui Darius Olaru, fotbalist pentru care Gigi Becali a primit o ofertă consistentă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sumele sunt excelente, mai ales în timp de pandemie, Gigi Becali nu este dispus să-şi vândă perlele. Patronul FCSB a decis că nu-l va ceda pe Darius Olaru, chiar dacă ar fi putut să câştige o sumă importantă.

Gigi Becali nu vrea să-l vândă pe Darius Olaru

“În cazul lui Olaru, procedez ca la Moruțan: nu îl vând acum! Ce dacă îmi dau 7 milioane de euro? Eu am nevoie de el să iau titlul. Câți ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experiență, devin mai buni.

ADVERTISEMENT

Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaș care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va mai crește în joc, sunt convins de acest lucru, și voi lua și mai mulți bani pentru el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali, avertizat că trebuie să-şi vândă neapărat perlele

Chiar dacă ofertele au început să apară pentru Dennis Man, Florinel Coman, Darius Olaru sau Olimpiu Moruţan, Gigi Becali nu este dispus să-şi vândă jucătorii pe preţuri mici. Chiar dacă nu vrea să lase la bani, patronul FCSB a fost avertizat că poate să rateze nişte transferuri importante dacă nu acceptă ofertele venite.

ADVERTISEMENT

“Coman și Man au demonstrat că sunt cu o clasă peste nivelul Ligii 1 şi că pot face pasul mai departe. Au ajuns şi la vârsta în care trebuie să-i vinzi.

Ori îi vinzi, ori nu vei mai lua mare lucru pe ei. Preţul nu e cel pe care îl ceri, e cel care ţi se oferă. Ar trebui să fie realişti cu ofertele pe care le au.

ADVERTISEMENT

Degeaba vreau eu 50 milioane, dacă cele mai multe oferte le am la 7,8 milioane. Cred că pe acolo e piaţa. Dacă nimeni nu-mi oferă o diferenţă mult mai mare, e nerealist să spun 50 milioane”, a spus Ciprian Marica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 4,50 este cota pentru „X pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: