Fotbal intern

Gigi Becali a decis cine este fundașul central care vine la FCSB. Este un internațional bosniac

20.07.2020 | 11:26
Gigi Becali a decis cine este fundasul central care vine la FCSB Este un international bosniac
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis cine este fundașul central care vine să întărească lotul lui Toni Petrea pentru sezonul viitor.

Omul de afaceri spunea săptămâna trecută că nu mai aduce decât jucători creștin-ortodoxi la echipă și menționa că i-a dat sarcină lui Mihai Stoica să găsească un fundaș central în Balcani.

ADVERTISEMENT

Mergând pe această lini, FANATIK i-a prezentat latifundiarului din Pipera mai multe variante zonale pentru acest post, însă, până la urmă, Gigi Becali a ales tot din campionatul intern.

Fundașul central ales de Gigi Becali pentru FCSB vine de la Astra

În acest moment, FCSB a rămas practic cu un singur străin în lot, grecul Aristidis Soiledis, după despărțirile dorite sau cu scandal ale lui Bogdan Planic, Marko Momcilovic și Harlem Gnohere. Becali a susținut mereu că visul său este să facă o echipă puternică formată numai din români, dar își dă seama că acest lucru este destul de greu.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, conform presei din Bosnia-Herțegovina, Gigi Becali s-a orientat către fundașul central al Astrei Giurgiu, Daniel Graovac (26 de ani), unul dintre cei mai siguri apărători din campionatul intern.

Graovac are patru selecții la echipa națională a Bosniei, ultima în 2018, dar Gigi Becali va trebui să facă o ofertă importantă pentru jucător astfel încât Astra să fie convinsă să-i dea drumul, mai ales că bosniacul mai are doi ani de contract la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Daniel Graovac, cotat în acest moment la 725.000 de euro, a venit liber de contract la Astra Giurgiu în vara trecută, după ce se despărțise de Vojvodina Novi Sad. Anterior, el a mai jucat la Zrinjski Mostar, Mouscron, Zeljeznicar Sarajevo.

În acest sezon, Daniel Graovac a jucat în 32 de partide pentru Astra Giurgiu: 24 în sezonul regulat, opt în play-off și două în Cupa României. Bosniacul nu a reușit să înscrie vreun gol, dar prestațiile sale defensive au fost mereu lăudate.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile acestuia au fost remarcate și de două formații din Belgia care îl urmăresc și ar putea fi o concurență importantă pentru FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că noul staf tehnic i-a cerut de urgență aducerea unui fundaș central la echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2.95 este cota pentru “Sepsi marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT