Fotbal intern

Gigi Becali a decis cine stă pe bancă la meciul cu Astra! El e alesul :)

02.08.2019 | 17:12
Gigi Becali a decis cine sta pe banca la meciul cu Astra El e alesul

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis cine va sta pe banca tehnică la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1. Latifundiarul din Pipera s-a enervat la pauza partidei de joi cu Alashkert din Europa League, iar FANATIK a aflat că atunci a luat decizia de a-l da afară pe Bogdan Andone. În conferința de presă ce a urmat tehnicianul și-a anunțat plecarea.

Gigi Becali a decis cine stă pe bancă la meciul cu Astra

FCSB a anunțat vineri despărțirea oficială de Bogdan Andone, care a stat pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor” doar șapte partide, iar Gigi Becali a decis cine va conduce echipa la meciul de luni seară cu Astra Giurgiu, din etapa a patra a Casei Pariurilor Liga 1. Până la numirea unui nou antrenor, interimatul va fi asigurat de secundul lui Andone, Vergil Andronache, și de analistul video Dacian Nastai.

Vergil Andronache a fost adus la FCSB de fostul tehnician al vicecampioanei României, Mihai Teja, dar a fost păstrat în staff și de Bogdan Andone, care preluare echipa la începutul acestui sezon. Interimarul ”roș-albaștrilor” a mai condus în cariera sa o grupă de la centrul de tineret de la Sportul Studențesc, apoi a fost principal în liga a treia la Viitorul Domnești, înainte de a ajunge la echipa a doua a marii rivale CFR Cluj.

Gigi Becali la conferința de presă în care l-a anunțat pe Bogdan Andone ca antrenor la FCSB

”Discut cu doi antrenori, dar nu dau mai multe detalii”

Finanțatorul Gigi Becali este în căutarea unui antrenor după demiterea lui Bogdan Andone, iar FANATIK a aflat că primul pe listă este italianul Devis Mangia, plecat de la Universitatea Craiova cu puțin înainte de finbalul sezonului precedent. ”Discut cu doi antrenori. Nu dau mai multe detalii. Niciunul dintre ei nu vrea să fie pe bancă la meciul de luni! Joi, în Europa League, vom avea antrenor nou! Nici eu nu știu cine va fi. Marți o să știu. O să fie un antrenor nou”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru gsp.ro.

În conferința de presă în care și-a prezentat demisia de la FCSB, Bogdan Andone, a lansat un atac foarte dur la adresa finanțatorului, dar Gigi Becali i-a replicat imediat și i-a transmis că ”bate câmpii”. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a intrat în istoria ”roş-albaştrilor” cu al treilea cel mai scurt mandat de antrenor, doar 7 meciuri. Mai puțin decât el au stat Victor Pițurcă în 2010 și Cosmin Olăroiu în 2011.