Sport

Gigi Becali a decis dacă îl păstrează pe Constantin Budescu la FCSB! Totul depinde de Florin Tănase. Exclusiv

FANATIK a aflat că păstrarea lui Constantin Budescu la FCSB depinde de ce se va întâmpla cu Florin Tănase, care ar putea să bifeze un transfer în zona arabă.
19.12.2021 | 11:45
Gigi Becali a decis daca il pastreaza pe Constantin Budescu la FCSB Totul depinde de Florin Tanase Exclusiv
FANATIK a aflat că păstrarea lui Constantin Budescu la FCSB depinde de ce se va întâmpla cu Florin Tănase, care este pe cale să bifeze un transfer în zona arabă.
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris, în exclusivitate, despre faptul că zilele lui Constantin Budescu la FCSB sunt numărate și că ar putea să se desparăt de formația roș-albastră chiar în această iarnă.

Constantin Budescu (32 de ani) a fost readus de FCSB în toamnă, cu mare fast. Însă evoluțiile sale nu l-au mulțumit pe patronul Gigi Becali, care l-a criticat în termeni duri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis dacă îl păstrează pe Constantin Budescu la FCSB

FANATIK a aflat planul lui Gigi Becali în privința lui Constantin Budescu. Concret, în cazul în care căpitanul Florin Tănase va pleca de la FCSB, „Magicianul” va fi păstrat, deoarece, în opinia lui Gigi Becali, echipa sa are nevoie de un jucător cu experiența lui Budescu.

În cazul în care transferul lui „Tase” în zona arabă nu se va concretiza, Becali va renunța la Budescu, având în vedere că mijlocașul nu ar juca pe post de titular. În plus, plecarea lui Budescu ar reprezenta „o gură de aer” pentru bugetul FCSB-ului, deoarece are un salariu lunar de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Tănase în fotbalul arab. Însă, viitoare echipă a mijlocașului de la FCSB va trebui să plătească trei milioane de euro pentru acesta, adică suma prevăzută în clauza de reziliere cu formația bucureșteană.

„Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, declara Florin Tănase, la finalul partidei FCSB – UTA Arad, 2-1, din etapa a 18-a de Liga 1.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, dorit de FC Hermannstadt

Dani Coman, președintele FC Hermannstadt, a anunțat că formația sibiană îl dorește pe Constantin Budescu, iar transferul ar fi rezolvat în proporție de 50%. Însă, în același timp, este conștient că aceasta mutarea este puțin probabilă.

„Problema e rezolvată în proporție de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru. Budescu, din ce știu eu, vrea sa rămână la FCSB și să lupte pentru titlu.

ADVERTISEMENT

El este și finul meu și dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are și acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB”, a declarat Dani Coman, la Metropola TV.

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 2 din Liga 2, cu 35 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Duelul cifrelor dintre Constantin Budescu și Florin Tănase

În actualul sezon, Constantin Budescu a marcat un singur gol și a oferit o pasă decisivă în zece partide bifate pentru FCSB.

De cealaltă parte, Florin Tănase a reușit să trimită de nouă ori minge în poarta adversă și a oferit patru asisturi în 18 meciuri pentru formația patronată de Gigi Becali. Ba mai mult, căpitanul de la FCSB se află pe locul 3 în topul marcatorilor din Liga 1.

Este cât se poate de clar că Budescu ar avea o misiune foarte complicată în cazul în care Florin Tănase va pleca. Nu va fi deloc ușor să acopere un eventual gol lăsat de căpitanul FCSB. Este clar că nu este un marcator la nivelul lui “Tase”. Dar “Magicianul” ar putea să îi pună mai mult în valoare pe atacanții din lot în cazul în care va fi păstrat.

  • 1.5 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 3,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT