Fotbal intern

Gigi Becali a decis pe ce post va juca Dragoş Nedelcu la FCSB. “Poate să prindă curaj!”

13.09.2018 | 20:56
Gigi Becali a decis pe ce post va juca Dragos Nedelcu la FCSB Poate sa prinda curaj

Gigi Becali a decis pe ce post va juca Dragoş Nedelcu la FCSB, după ce Mihai Pintilii s-a accidentat în meciul disputat de echipa naţională a României cu Muntenegru, scor 0-0, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani o să lipsească până la finalul anului 2018, iar pe postul de mijlocaş central o să evolueze Dragoş Nedelcu.

În urmă cu aproape două săptămâni, Gigi Becali a anunţat că Dragoş Nedelcu o să fie folosit pe postul de fundaş central, dar şi-a schimbat ideea după ce a vorbit cu Mirel Rădoi în legătură cu evoluţia fotbalistului la naţionala României U21 din meciul cu Portugalia, scor 2-1, în Pacos de Ferreira.

Pe ce post va juca Dragoş Nedelcu la FCSB

Mai mult, Gigi Becali susţine că Nicolae Dică nu poate să trimită pe teren foarte mulţi jucători tineri, deoarece are nevoie de fotbalişti cu experienţă pentru a putea câştiga titlul în ediţia 2018 – 2019 din Liga 1 Betano.  “Eu vreau titlul acum. Am obiectiv să câştig campionatul. Jucătorii vor juca în funcţie de interesul comun. Nu putem să jucăm cu tineri pentru că noi trebuie să luăm campionatul. Nu o să joace cei tineri dacă nu trebuie să joace. Dacă o să putem câştiga titlul şi o să joace şi ei, atunci înseamn că avem o echipă puternică. Noi avem tineri talentaţi şiu nu poate nimeni să mă conteste. Noi am făcut selecţie, am luat jucători de la Viitorul. Ei pot juca la ora asta şi să putem lua şi campionatul.

Staff-ul medical îi oferă îngrijiri lui Dragoş Nedelcu într-un meci al FCSB-ului
Dragoş Nedelcu primeşte îngrijiri medicale într-un meci al FCSB-ului

Nedelcu a jucat foarte bine. Am vorbit cu Mirel şi mi-a zis că a fost foarte bun în Portugalia. Nu putem să ne bate joc de 2 milioane de euro. El poate să prindă curaj şi să joace ani de zile pe postul de mijlocaş central. Eu mă dau după cum spun specialiştii. Hagi şi Mirel au spus că Nedelcu trebuie să joace mijlocaş central. Eu cred în ei. Hagi a făcut stadion din nimic, Mirel a bătut Portugalia când nimeni nu credea că poate să facă asta. De asta cred în ei”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

I-a cerut Rădoi lui Gigi Becali să folosească jucători U21?

Întrebat dacă Mirel Rădoi l-a rugat ca la FCSB să fie folosiţi jucătorii U21, Gigi Becali a răspuns. “Nu îşi permite cineva să îmi spună cu cine să jucăm. Eu nu îmi permit să îi zic lui Mirel cu cine să joace. Dacă ne întreabă, atunci îi spunem cum jucăm. Dică şi Mirel se pot ajuta în legătură cu jucătorii tineri”, a spus Gigi Becali.

32 de meciuri a jucat Dragoş Nedelcu la FCSB

În vârstă de 21 de ani, Dragoş Nedelcu a ajuns la FCSB pe 9 august 2017 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Pentru vicecampioana României, mijlocaşul central a jucat în 32 de meciuri, a dat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Pe 25 noiembrie 2016 a debutat pentru echipa naţională a României într-un meci amical pierdut de tricolori cu Rusia, scor 1-0, pe “Akhmat Arena”.

1,3 milioane de euro este cota lui Dragoş Nedelcu la FCSB, conform transfermarkt.com