Fotbal international

Gigi Becali a dezvăluit că a pus la pariuri! Ce sumă a câștigat și pe ce meciuri a mizat. “Am jucat online!”

17.04.2019 | 18:46
Gigi Becali a dezvaluit ca a pus la pariuri Ce suma a castigat si pe ce meciuri a mizat Am jucat online

Gigi Becali, patronul formației FCSB, a dezvăluit că a pus la pariuri! Latifundiarul din Pipera a dorit să îl contreze pe Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, și a pus 10.000 de euro pentru meciurile din sferturile de finală din Champions League. Afaceristul a mizat că meciul Ajax – Juventus se va termina cu victoria grupării din Amsterdam sau la egalitate, dar și pe victoria Barcelonei de pe terenul lui Manchester United, scor 0-1.

Gigi Becali a pus la pariuri pe meciurile din Champions League

“Când a jucat Ajax meciul tur cu Juventus am pariat 10.000 de euro. Am pus două chestii. Am pus că bate Barcelona și că bate Ajax sau meci egal. Am câștigat 25.000 de euro. Am vrut să pun că bate Barcelona și se califică Ajax. Mi-a zis Mihai (n.r. Mihai Stoica) să nu pun pentru că îi va spulbera Juventus. Eu am pus pentru că m-a enervat Meme. El mi-a spus că îi distruge Juventus și ca să îi dau în cap am pus la pariuri. Am câștigat 25.000 de euro.

M-a sunat meme după meciul dintre Juventus și Ajax și mi-a spus că nu mai înțelege nimic. Ăia pasează și nu ai ce să le faci. Am pus la pariuri, dar nu pe numele meu. Online am jucat. Nu au ce să îmi facă… trebuie să demonstreze că am pariat. Poate eu am mințit”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB, pentru emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport TV.

Bucuria jucătorilor de la Ajax Amsterdam după ce a eliminat-o pe Juventus din sferturile de finală ale Champions League

Ajax Amsterdam a eliminat-o pe Juventus din Champions League

În turul sferturilor de finală din Champions League, Ajax Amsterdam a terminat la egalitate cu Juventus Torino, scor 1-1, iar în retur au câștigat “lăncierii”, scor 2-1. De partea cealaltă, Barcelona s-a impus pe terenul lui Manchester United, scor 1-0, iar pe Camp Nou a câștigat cu 3-0.

Celelalte două sferturi de finală din Champions League se joacă azi, de la ora 22.00, atunci când Manchester City primește vizita celor de la Tottenham, iar Porto se duelează cu Liverpool. Meciurile vor fi transmise de Digi Spor, Look TV și Telekom Sport, iar toate fazele importante se vor vedea LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.