Fotbal international

Gigi Becali a dezvăluit care o să fie următorul salariu al lui Laurenţiu Reghecampf. “Are ofertă de 3 milioane de euro!”

23.12.2018 | 18:15
Gigi Becali a dezvaluit care o sa fie urmatorul salariu al lui Laurentiu Reghecampf Are oferta de 3 milioane de euro

Gigi Becali susţine că Laurenţiu Reghecampf nu se va întoarce la FCSB şi a dezvăluit că antrenorul care a pregătit-o ultima dată pe Al Wahda urmează să încaseze un salariu uriaş la viitoarea lui echipă. Latifundiarul din Pipera susţine că discută cu Reghe, dar este exclus ca acesta să revină pe banca tehnică a “roş-albaştrilor”.

Mai mult, Gigi Becali susţine că Laurenţiu Reghecampf este în negocieri avansate cu o echipă din străinătate care îi ofertă un salariu anual în valoare de 3 milioane de euro, iar că el putea să îi dea tehnicianului român doar 10.000 de euro pe lună.

Ce salariu va încasa Laurenţiu Reghecampf la următoarea lui echipă

“Eu vorbesc cu Reghecampf, dar el are ofertă. E exclus, cum să refuze 3 milioane de euro ca să vină pe 10.000 de euro. Era prima variantă dacă puteam să-l pun. Teja e un băiat cu bun simţ, îl cunosc pe tatăl lui, am crescut cu el. Nu pot să spun care e al treilea pentru că nu am vorbit cu el. De ce să intru în conflicte?

În ceea ce priveşte antrenorul, Anamaria are influenţă zero, Meme are şi el influenţă zero. Îl intreb ce părere are pentru că aş vrea să agreeze varianta aleasă. Nu mă consult cu nimeni, în afară de Meme. Să zicem că nu are influenţă zero, ci 10 pe o scară de la 0 la 100″, a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf se bucură alături de fanii FCSB-ului pe Arena Naţională

Teja, Alexa şi Petrescu, pe lista lui Gigi Becali

După ce Laurenţiu Reghecampf a ieşit din schemă pentru banca tehnică a FCSB-ului, Gigi Becali s-a orientat către Mihai Teja, Dan Alexa, antrenorul pe care l-a chemat deja la Palat pentru a discuta, dar şi Dan Petrescu.

  • FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019
  • 40 de puncte a adunat FCSB din cele 21 de meciuri jucate din ediţia 2018 – 2019