Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gigi Becali a dezvăluit ce primă au luat „tricolorii” după 3-0 cu Ucraina la EURO 2024: „Vor lua mai mult la calificare”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit suma pe care „tricolorii” au încasat-o după victoria de la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina.
25.06.2024 | 06:30
Gigi Becali a dezvaluit ce prima au luat tricolorii dupa 30 cu Ucraina la EURO 2024 Vor lua mai mult la calificare
Gigi Becali a dezvăluit suma pe care „tricolorii” au primit-o după victoria de la EURO 2024 cu Ucraina. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că fotbaliștii naționalei României prezenți la EURO 2024 au încasat 20.000 de euro fiecare, grație victoriei istorice împotriva Ucrainei, scor 3-0, în prima etapă din faza grupelor.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă au luat „tricolorii” după 3-0 cu Ucraina la EURO 2024: „Vor lua mai mult la calificare”

România a strălucit în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024. „Tricolorii” au câștigat împotriva Ucrainei, scor 3-0, și sunt la un pas distanță de calificarea în „optimi”. Gigi Becali a anunțat că fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu în Germania au fost răsplătiți pe măsură.

ADVERTISEMENT

„La EURO au primit 20.000 de euro, atât a luat fiecare jucător. Cu Ucraina au luat 20.000 de euro, probabil că vor lua mai mult la calificare. Au fost 20.000 de euro de căciulă”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

În a doua etapă din Grupa E, România a pierdut contra Belgiei, scor 0-2, la Koln. Astfel, toate cele 4 naționale din grupă au fiecare câte 3 puncte, înainte de ultima etapă. Formațiile care merg în „optimi” se vor decide în ultima rundă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi trage de urechi pe oficialii FRF: „Să vedem ei cât au luat”

Federația Română de Fotbal a dat lovitura după victoria echipei naționale, scor 3-0 cu Ucraina, în prima etapă de la EURO 2024. Forul care conduce fotbalul românesc a încasat suma de 1 milion de euro din partea UEFA.

„Să vedem cât au luat conducătorii că ne interesează. Să vedem cât au luat și cât și-au dat. De ce să-și dea cât vor ei? De-asta sunt puși acolo? Eu n-am zis că nu merită, eu am zis să vedem cât.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă interesează ce fac ei, nici echipa națională. Pe mine mă interesează să mă lase în pace”, a mai spus Gigi Becali. FRF a primit deja suma de 9,25 de milioane de euro pentru prezența naționalei României la turneul final din Germania.

România primește 1,5 milioane de euro dacă merge în „optimi” la EURO 2024

România se duelează cu Slovacia în ultima etapă din Grupa E de la EURO 2024, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la Frankfurt. „Tricolorii” au nevoie de minimum un punct pentru a merge în „optimile” competiției.

ADVERTISEMENT

În cazul în care naționala României va accede în „optimi”, FRF va încasa o altă sumă de 1,5 milioane de euro. Pentru o remiză, UEFA acordă federațiilor suma de 500.000 de euro. Premiile totale puse în joc sunt de 331 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul Slovacia - Ucraina