Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Darius Olaru. „Nici nu-i primesc dacă vin la București. Cu Florinel era altceva”

Gigi Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu Darius Olaru din sezonul viitor. Patronul are plauri mari cu mijlocașul de la FCSB.
14.05.2024 | 14:40
Gigi Becali a dezvaluit ce se intampla cu Darius Olaru Nici nui primesc daca vin la Bucuresti Cu Florinel era altceva
Gigi Becali, despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea să îl vândă sub nicio formă pe Darius Olaru. Căpitanul lui FCSB a avut un rol extrem de important în luarea campionatului și patronul îl vrea și în Champions League.

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Darius Olaru. “Nici nu-i primesc dacă vin la București. Cu Florinel era altceva”

După ce a spus clar că nu vrea să îl vândă pe Darius Olaru, Gigi Becali a explicat faptul că același lucru este valabil și pentru ceilalți jucători de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Singurii fotbaliști care pot părăsi campioana sunt cei care au clauze similare cu cea a lui Florinel Coman, unde alte cluburi pot să îi cumpere direct pe sportivi dacă achită suma stabilită de club și jucător. Sau pot pleca cei care rămân liberi de contract.

Motivul pentru care patronul “roș-albaștrilor” nu vrea să vândă jucătorii importanți ține de faptul că își dorește extrem de mult să intre într-o competiție europeană, mai ales în Champions League.

ADVERTISEMENT

“Nu e niciun risc să plece Olaru. La ora asta, nici nu-i primesc la negocieri. Pe Arabi i-am primit la negocieri, pentru că eram obligat, că are Florinel Coman clauză. Dar nu primesc pe nimeni la negocieri la ora asta, ca să cumpere jucători de la mine.

M-ai auzit tu pe mine vreodată locul 1-3. Când vrei locul 1-3, te duci pe 6 sau cu 3 ești mulțumit. Eu cer 1. M-au auzit pe mine că poate jucăm în Europa League sau în Conference League? Am zis eu așa ceva.

ADVERTISEMENT

Eu am zis mereu Champions, Champions, Champions. Dacă vrei Champions, zici Champions. La mine există doar number 1 (n.r. numărul 1), number 2 (n.r. numărul 2) nu există. 

La mine a fost distracție, după trei etape îi aveam la degetul mic. E bună presiunea pentru jucători. Dacă faci presiune, nu ai văzut că și David Miculescu și-a dat drumul.

ADVERTISEMENT

I-am zis ‘ Nu te ascunde de minge și acum și-a dat seama. Luptă-te, pentru că ești bărbat’. S-a luptat și a început să miște. Mai are de mâncat, dar nu mult”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Singurul jucător care o părăsește pe FCSB

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va avea o singură plecare în această vară de la clubul lui. Numele care va pleca este Ovidiu Popescu, cel poreclit Lampard chiar de către Gigi Becali.

“(n.r. Ovidiu Popescu e liber) Joacă în locul lui Șut, al lui Lixandru sau al lui Baba? Eu am vorbit cu el, am zis că ne mai gândim. La Crețu e altă situație. Ca Crețu nu găsești alt fundaș dreapta la ora asta.

Cât te folosești de el, n-are frică, nicio emoție. E liber, i-a expirat contractul (n.r. Ovidiu Popescu). Dacă i-a expirat contractul, e liber să plece unde vrea. E subiect închis”, a spus Gigi Becali despre plecarea lui Ovidiu Popescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Ovidiu Popescu era cel mai vechi component al echipei, care se află în lotul FCSB-ului de 8 ani. Mijlocașul, folosit deseori pe multe alte posturi, a fost adus de la Politehnica Timișoara și a rezistat, pe modelul lui Lucian Filip.

Gigi Becali, despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB

ADVERTISEMENT