Fotbal intern

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

18.08.2018 | 11:04
Gigi Becali a dezvaluit cum la transferat pe Alexandru Stan Am zis cal iau imprumut o saptamana si il trimit inapoi

Alexandru Stan a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu FCSB, iar Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit să-l transfere pe căpitanul Astrei Giurgiu. Patronul vicecampioanei României susţine că l-a sunat pe Ioan Niculae şi i-a propus să i-l dea pe fundaşul stânga împrumut pentru o săptămână, iar apoi îl va trimite înapoi la gruparea antrenată de Marius Măldărăşanu. Gigi Becali era dispus să-i plătească patronului de la Astra Giurgiu 100.000 de euro, doar pentru ca Alexandru Stan să joace două meciuri pentru echipa sa.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că el l-ar fi vrut pe Marius Briceag, fotbalistul în vârstă de 26 de ani de la CS Universitatea Craiova, dar Meme Stoica şi Nicolae Dică l-au ales pe Alexandru Stan. Fostul căpitan al Astrei Giurgiu nu a vrut să meargă împrumut la FCSB, iar patronul vicecampioanei României a decis să-l cumpere şi să-i ofere un contract valabil trei sezoane.

Cum l-a transferat Gigi Becali pe Alexandru Stan

“I-am zis lui Meme să vorbească cu Dică şi să îmi spună de ce fundaş stânga îi place şi eu îl iau, să aleagă un fundaş stânga din toată lumea asta. Am zis că îl împrumut pentru o săptămână, îi dau 100.000 de euro să joace două meciuri şi după îl dau înapoi. Meme mi-a zis că nu putem să aducem cel mai bun. Mie îmi plăcea de Briceag (n.r. jucătorul lui CS U Craiova), dar nu poate să joace.

Meme mi-a zis că a vorbit cu Dică şi că cel mai bun şi cel mai serios fundaş stânga este Alexandru Stan. L-am sunat pe Ioan Niculae la 1 noaptea şi vreau să îi mulţumesc că mi-a răspuns aşa de repede. I-am zis că vreau să îl iau cu împrumut pe Alexandru Stan pentru o săptămână şi apoi i-l dau înapoi. Regulamentul permite. Voiam să rezolv problema cât mai repede. Mi-a zis Ioan că mi-l dă, dar băiatul nu a vrut să vină împrumut. L-am întrebat câţi bani vrea ca să mi-l vândă pentru că i se termină contractul şi am ajuns la 300.000 de euro, plus 100.000 dacă ne calificăm în grupele Europa League. Mi-a zis da şi gaza”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ce zice Gigi Becali despre Mihai Roman

Gigi Becali a vorbit şi despre Mihai Roman, fostul fotbalist de la FC Botoşani şi Rapid, rivala FCSB-ului din Capitală. “De Roman îmi place de 10 ani, îmi plăcea când era şi la Rapid, dar nu am vrut să-l iau. În urmă cu un an îmi zicea că suntem o echipă prea mare şi că nu ne poate ajuta, i-am zis că nu e problema lui şi că vreau să vină, dar m-a refuzat. Acum mi-a zis că vine pentru că am insistat foarte mult. I-am transmis că poate câştiga un milion de euro în două sezoane dacă vine la Steaua. L-am convins şi a venit! Eu am luat toţi căpitanii din România. Pe Benzar, pe Roman, pe Stan, pe Bălgrădean. Am luat toţi căpitanii… Cum să nu câştig titlul cu toţi căpitanii României“, a mai spus patronul vicecampioanei.