Fotbal intern

Gigi Becali a lămurit situația lui Adi Popa la FCSB. „Am vorbit cu băiatul și a înțeles” EXCLUSIV

28.11.2019 | 17:54
Gigi Becali a lamurit situatia lui Adi Popa la FCSB Am vorbit cu baiatul si a inteles EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Adi Popa nu a mai prins lotul de 18 al celor de la FCSB în ultimele două etape, deplasarea de la Botoșani și meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Patronul roș-albaștrilor a lămurit situația mijlocașului împrumutat de la Reading, Gigi Becali declarând pentru FANATIK că a discutat cu jucătorul și că acesta a înțeles mesajul său.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,73 este cota pentru minim trei goluri. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lămurit situația lui Adi Popa la FCSB. „Am vorbit cu băiatul și a înțeles”

Adi Popa, 31 de ani, a avut o răbufnire după meciul câștigat de FCSB la Ploiești, cu Chindia, nemulțumirea sa având legătură cu faptul că nu este titular nici atunci când Dennis Man este indisponibil. Ulterior a mai jucat contra lui Hermannstadt și o repriză cu Sepsi, după care nu a mai prins lotul.

Gigi Becali a vorbit despre situația mijlocașului de bandă adus din Championship. „Nu e nicio supărare cu Adi Popa. Eu am vorbit cu băiatul și a înțeles ce i-am spus. Ce să-i fac dacă atunci când Man era accidentat, Popa nu a reușit să prindă echipa și să nu mai iasă din primul 11? Asta i-am zis și lui. Nu e niciun ordin de la mine, e decizia lui Vintilă care bagă pe cine e mai în formă”, a declarat Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adi Popa ar fi dorit să plece în iarnă, dar are deja două echipe în actualul sezon: Reading și FCSB

După cuvintele înțepătoare pe care le-a aruncat acum o lună, Adi Popa discuta cu apropiații despre o eventuală plecare în această iarnă de la FCSB, el fiind împrumutat de Reading, cu care are contract până în vară.

„Este foarte frustrant să știu că sunt al șaptelea, al optulea, al nouălea sau al câtălea sunt pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să intru bine și să ajut echipa cum pot eu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi și lustruiești banca. Cum să îmi convină? Dar îmi asum, a fost decizia mea” – Adi Popa, FCSB

„Motoreta”, care-și dorește foarte mult să joace, a realizat că nu mai are unde să se transfere, pentru că în actualul sezon a fost legitimat la Reading și la FCSB. Doar să revină în Anglia, dar nu se pune problema. Așa că s-a împăcat cu situația, va aștepta finalul de campionat, apoi se va despărți și de FCSB, și de Reading.

ADVERTISEMENT
  • 20.000 de euro pe lună îi achită Gigi Becali lui Adi Popa, restul salariului, până la 60.000 lunar, fiindu-i plătit de gruparea din Championship
  • 8 meciuri a jucat Adi Popa pentru FCSB în Casa Pariurilor Liga 1, el fiind integralist doar cu Viitorul acasă și în deplasarea de la Târgu Mureș, cu Hermannstadt