Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit la Fanatik SuperLiga numele omului de afaceri care vrea să cumpere FCSB: ”Ilie Dumitrescu l-a adus!” Video Exclusiv

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că investitorul care vrea să cumpere FCSB este un apropiat al lui Ilie Dumitrescu.
03.05.2023 | 11:10
Gigi Becali a dezvaluit la Fanatik SuperLiga numele omului de afaceri care vrea sa cumpere FCSB Ilie Dumitrescu la adus Video Exclusiv
Ilie Dumitrescu a avut un mesaj ironic pentru Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

La o săptămână după ce a confirmat informația FANATIK că vrea să se retragă din fotbal, latifundiarul din Pipera a anunțat că a primit o ofertă de 25 de milioane de euro din partea unui om de afaceri român.

Cine este omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a anunțat că omul de afaceri interesat să cumpere FCSB este Simion Apreutese, iar acesta i-a fost adus de fostul internațional Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

”Doar am avut ieri o negociere, a venit omul ieri la mine. Este un român care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că este alta situația, dacă iau campionatul e 40 de milioane, dacă nu, rămâne 25.

Este un om de afaceri român. Cică are 3.000 de angajați, are firme în Franța, Germania, Spania. Așa mi-a zis. Tranzacția se face imediat. Omul are toți banii, îi dă și se face. Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane și intru și eu cu 20%, să fiu acolo, în cazul în care vrei să o vinzi.

ADVERTISEMENT

Nu sunt frații Dedeman. Știți cine este? Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine e, că el l-a adus. Este un băiat din Arad. Simion Apreutese este. Acum nu vreau să mai vorbim despre vânzarea echipei, pentru că acum vreau campionatul, nu discut cu nimeni, nici jucători, nici echipă, nici nimic.

Vreau Liga Campionilor, acum visez Liga Campionilor. Vreau primăvară de Liga Campionilor, eu așa vreau. Voi ziceți: ‘e nebun’. Bine mă, nu sunt nebun, așa vreau eu. Așa am fost toată viața mea, nu am tins niciodată puțin.

ADVERTISEMENT

Și în credință, eu nu vreau puțin, vreau mult. De aia biserică, biserică, biserică, că vreau mult. De la biserică primești mult, dacă stai acasă nu ai cum să primești mult”, a declarat Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Simion Apreutese a vrut să investească la UTA

Simion Apreutese este un om de afaceri de succes. El este este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding, iar de curând a preluat și transportatorul de marfă Vio Transgrup, din județul Dâmbovița. În plus, în primăvara anului 2021 a achiziționat operațiunile din Cehia ale firmei Brandl, o companie din domeniul pieselor auto.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a încercat în vara anului trecut, împreună cu alți trei investitori, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, să preia clubul UTA Arad, însă negocierile au fost sistate de oficialii ”Bătrânei Doamne”.

În cazul în care cei patru ar fi reușit să preia gruparea arădeană, existau șanse mari ca Ilie Dumitrescu să ajungă președinte la UTA. De altfel, fostul internațional a confirmat informația, dar a condiționat totul de implicarea lui Simion Apreutese.

”Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului. Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta”, spunea Ilie Dumitrescu.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT