Sport

Gigi Becali a dezvăluit singurul lucru pe care îl mai dorește în fotbal: „Cred că se va întâmpla!”

Gigi Becali mai are o singură dorință ca patron al FCSB și e convins că aceasta i se va îndeplini în cele din urmă.
14.08.2021 | 20:16
Gigi Becali a dezvaluit singurul lucru pe care il mai doreste in fotbal Cred ca se va intampla
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului are planuri mari de viitor deși nu a mai luat titlul de șase ani de zile, iar în ultimele trei sezoane a ratat calificarea în grupele unei competiții europene.

Cu toate astea, Gigi Becali e convins că va reuși cu ajutorul divinității să își îndeplinească visul suprem: Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează să câștige Liga Campionilor cu FCSB: „Eu mizez pe Dumnezeu, să bată pe Goliat!”

Gigi Becali nu se mai mulțumește cu prezența în grupele Ligii Campionilor și visează că într-o bună zi va reuși să câștige chiar trofeul: „Încerc să fac, cu ajutorul lui Dumnezeu, ceva care cred că se va întâmpla. Nu știu când, poate vreau la anul calificare în Liga Campionilor în grupe, avem echipă de asta. Păi cu echipa asta, la anul, noi ne calificăm.

Dar vreau, cât eu trăiesc, să mai câștig o dată Liga Campionilor. O să ziceți acum: ‘E nebun, aberează și nu mai este sănătos la cap’. E normal să spuneți așa, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali visa în urmă cu mulți ani să participe în grupele Ligii Campionilor însă nimeni nu a crezut cu adevărat în visul său, care ulterior a devenit realitate: „Eu mizez pe Dumnezeu, să bată David pe Goliat. Ei l-au luat pe Messi și în șapte minute au câștigat 15 milioane de euro din tricouri, între 80 și 120 de euro. Dacă fac 15 milioane în șapte minute, cum să te bați cu ei?

Patronul FCSB-ului speră că soarta va fi departea sa, iar Dumnezeu îl va ajuta să își îndeplinească această ultimă dorință până la finalul vieții: „Dar eu mizez pe puterea lui Dumnezeu, să se arate slava Lui, să se arate că cel sărac îl bate pe cel bogat și puterea nu e în bani și în puterea calului și a ostașului, puterea este în mainile lui Dumnezeu și eu sper să facă asta. Eu cred că la ora asta avem o echipă care, la anul, pe ruta campioanelor, ne calificăm în grupele Ligii”, a spus patronul FCSB-ului la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mâhnit de eliminarea cu Șahtior Karagandy: „Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc!”

Însă Gigi Becali este foarte departe momentan de acest vis, iar eliminarea din cupele europene în fața locului zece de Kazahstan nu i-a picat deloc bine patronului FCSB-ului, care a fost extrem de dezamăgit de această contraperformanță:„Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc, mai rușinoasă decât a CFR-ului cu Dudelange. Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Asta era o echipă care nu avea cum să dea gol. Nici nu a dat”.

Eliminările timpurii din cupele europene din ultimii trei ani l-au costat extrem de scump pe Gigi Becali, care a pierdut nu mai puțin de 18 milioane de euro prin ratarea participării în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

Ca echipa asta să ne dea două goluri… nu credeam niciodată în viața mea. Ce să fac, să mă îmbolnăvesc de la fotbal? Nu, tată, ce o fi, o fi. – Gigi Becali, după eliminarea cu Șahtior Karagandy.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,90 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT