Fotbal intern

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care o va lua Dan Petrescu dacă va fi concediat de CFR Cluj. Poziţia oficială a ardelenilor

08.07.2020 | 13:52
Gigi Becali a dezvaluit suma uriasa pe care o va lua Dan Petrescu daca va fi concediat de CFR Cluj Pozitia oficiala a ardelenilor
ADVERTISEMENT

Rezultatele din ultimele meciuri ale campioanei CFR Cluj, culminând cu eşecul pe teren propriu în faţa Craiovei şi egalul de la Giurgiu cu Astra, au creat o mare tensiune în vestiarul şi în clubul din Gruia.

Drept urmare, au apărut zvonuri conform cărora se pregăteşte înlăturarea antrenorului Dan Petrescu şi aducerea unui suflu nou prin numirea unui nou tehnician.

ADVERTISEMENT

Principalul finanţator al FCSB, Gigi Becali, spune însă că va fi foarte greu pentru conducerea lui CFR Cluj să renunţe la serviciile „Bursucului”, deoarece acesta a fost foarte atent la redactarea contractului şi are o clauză impresionantă în caz de concediere.

Gigi Becali spune că Dan Petrescu va primi o sumă uriaşă dacă va fi dat afară

Gigi Becali a dezvăluit valoarea acestei sume de despăgubire în direct la PRO X: “Nu mă interesează Dan Petrescu, dar ştiu că nu poate fi schimbat, pentru că are o clauză de 2,5 milioane de euro pe care o să-i primească dacă-l schimbă.

ADVERTISEMENT

Petrescu e băiat deştept. Dar poate să zică şi “bine, am 2,5 milioane clauză, dar daţi-mi un milion şi plec”, în cazul în care vede că nu mai are şanse la titlu”.

Conducerea CFR-ului neagă orice despărţire de actualul antrenor

Conducerea clubului clujean a reacţionat prompt şi vehement la aceste informaţii, negând hotărât orice întrerupere a colaborării cu Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Acesta este susţinut necondiţionat nu doar pentru sezonul în curs, ci şi pentru următorul, „Bursucul” fiind considerat în continuare omul potrivit pentru a continua munca făcută până acum cu atât succes.

“Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum şi nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susţinerea totală a conducerii clubului nostru!

ADVERTISEMENT

Tehnicianul care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reuşind să câştige de două ori consecutiv titlul în România şi să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic şi nişte victorii incredibile în competiţiile internaţionale este şi va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj.”

Dan Petrescu a ajutat la revenirea echipei clujene în prim plan

„Toate performanţele pe care Dan Petrescu le-a obţinut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesionişti şi devotaţi, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.

Suntem convinşi că există mulţi tehnicieni care şi-ar dori să pregătească o echipa de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârşit.

În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum şi nici din sezonul viitor.

Conducerea clubului FC CFR 1907 Cluj”

În urma ultimelor două rezultate negative, înfrângere pe teren propriu cu Universitatea Craiova și egal la Giurgiu cu Astra, campioana ultimelor ediții din Liga 1 a pierdut pentru prima dată din august 2019 poziția de lider în clasament. Cu 4 etape înainte de final, CFR Cluj este pe locul 2 în clasament, având un punct mai puțin decât Universitatea Craiova.