Sport

Gigi Becali a explicat ce relație a avut cu Nuțu Cămătaru: „Îi ceream 100-200.000 de euro la cazino. Atât!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a clarificat lucrurile în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Nuțu Cămătaru, după dezvăluirile temutului personaj făcute într-o carte.
29.11.2021 | 14:36
Gigi Becali a explicat ce relatie a avut cu Nutu Camataru Ii ceream 100200000 de euro la cazino Atat
Gigi Becali împrumuta bani în cazino de la Nuțu Cămătaru
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc și-a lansat miercuri, 24 noiembrie, cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, în care apar dezvăluiri despre relația pe care Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Gigi Becali neagă că i-ar fi cerut lui Nuțu Cămătaru să bată pe cineva

Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi.

ADVERTISEMENT

Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la PRO X.

Nuțu Cămătaru susține că l-a ținut pe Gigi Becali cu bani și șmecherie

Nuțu Cămătaru a povestit, în cartea scrisă de Codin Maticiuc, că, în urmă cu mai mulți ani, l-a ar fi bătut pe un anume Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Îl știu de mult (n.r. – pe Gigi Becali) și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie. La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna.

Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. (…) L-am pândit și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

ADVERTISEMENT

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a povestit Nuțu Cămătaru.

Soția lui Nuțu Cămătaru a făcut lumină

Multă lume a crezut că referirea este la Gheorghe Răducanu, fost lider al galeriei Rapidului, căruia i se spune și Gigi Corsicanu, dar soția lui Nuțu Cămătaru, Claudia Balint, a venit cu unele lămuriri.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să comenteze cartea să citească exact ce scrie în ea înainte de a vorbi. Soțul meu nu s-a referit la Gigi Corsicanu, ci la Marius Corsicanu din Colentina. Despre el a povestit în acel episod.

Este doar un singur Corsicanu în întregul București? Le recomand tuturor să nu se grăbească în interpretări, ci să parcurgă cele 200 de pagini ale cărții și, ulterior, să discute pe marginea ei”, a mărturisit ea pentru prosport.ro.

Gigi Becali afirmă că declarațiile lui Florentin Dumitru sunt minciuni

În emisiunea Ora Exactă în sport, Gigi Becali a fost întrebat și cât de adevărate sunt afirmațiile fostului fundaș Florentin Dumitru, făcute în urmă cu 2 ani. „Cine ți-a zis așa ceva? Doamne, miluiește! Astea sunt niște minciuni!”, a reacționat finanțatorul FCSB.

La un moment dat, eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cumva dați. În alb. Eram vânduți. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi (n.r. – Gigi Becali), lua de la Nuțu. Eram dați acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Așa ne-a transmis.

Eu eram cu porumbeii și trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii. Eu n-am porumbei de frumusețe, am numai de concurs. Acum e mai greu cu porumbeii decât cu fotbalul. Cumva putea să ne vândă. Așa era la momentul ăla.

Nu l-am cunoscut față în față pe Nuțu Cămătaru. Nici nu-mi doresc (n.r. – râde). Eu mă feresc de lucrurile astea”, declara Florentin Dumitru, în augut 2019, la ProSport Live.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,18 este cota pentru „Șansă dublă: X / 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT