Fotbal intern

Gigi Becali a explicat de ce a ajuns Alex Paşcanu la CFR Cluj. “L-au luat doar ca să nu ajungă la FCSB!”

13.06.2020 | 10:42
Gigi Becali a explicat de ce a ajuns Alex Pascanu la CFR Cluj Lau luat doar ca sa nu ajunga la FCSB
ADVERTISEMENT

În vara anului trecut internaţionalul de tineret Alex Paşcanu, care făcuse un turneu final de CE de tineret foarte bun, ajutând la calificarea României în semifinale, lăsa fotbalul englez şi alegea să joace în Casa Pariurilor Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,12 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lămurit de ce a ajuns Alex Paşcanu la CFR Cluj

Paşcanu a fost unul dintre jucătorii doriţi de Gigi Becali la FCSB, dar care a ales să semneze pentru CFR Cluj, convins fiind că sub bagheta lui Dan Petrescu va avea multe de învăţat şi totodată mult mai multe oportunităţi de a juca şi de creşte în valoare.

Însă a fost tocmai pe dos cum a sperat el şi acum Alex Paşcanueste titular, dar la Voluntari, ultima clasată, unde a fost împrumutat de către ardeleni.Patronul FCSB, Gigi Becali, a explicat pentru ProSport de ce a procedat astfel CFR Cluj, luând un jucător nedorit de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu l-a vrut

Asta este situația. Dacă a ales să se ducă la CFR Cluj, atunci să fie sănătos. Nu mai conteaază de ce a ales să se ducă acolo, dar trebuia să se gândească că Dan Petrescu nu l-a vrut.

Toată lumea știe că Dan Petrescu merge pe mâna jucătorilor mai în vârstă. Ei l-au luat de CFR doar ca să nu îl transfer eu, iar ambiția lor nu a fost bună, deoarece jucătorul a avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Clujul l-a împrumutat la Voluntari

Nici nu a jucat la CFR, iar acum Pașcanu s-a trezit că se bate pe la retrogradare în România. Fiecare doarme așa cum își așterne”

Clujenii au decis să îl împrumute pe Paşcanu la Voluntari, după ce Dan Petrescu a spus că degeaba e un jucător excelent, dacă nu e pregătit aşa cum trebuie şi în consecinţă nu se bazează pe serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nemulţumit de transfer

Avem cel mai slab lot din Europa! Ca număr de jucători, mă refer. Am avut 19, acum am rămas cu 16. În Liga 1, suntem limitați de regula U21. Pașcanu nu este pregătit.

 Se vede lipsa de experiență a lui Pașcanu, nu joacă ce vreau eu! Nu are încă meciuri, e un băiat excelent, vrea, dar nu e 100%, nu poate face față la ce vrem noi. Nu mă pot baza pe el”.

ADVERTISEMENT