Fotbal intern

Gigi Becali a explicat soluţia anti-faliment: “Uitaţi-vă la Porumboiu, a băgat 40 de milioane”

| 05.09.2018 | 20:23
Gigi Becali a explicat soluţia anti-faliment:
Gigi Becali îl compătimeşte pe Adrian Porumboiu, fostul patron FC Vaslui

Patronul FCSB Gigi Becali a explicat cum a reuşit să rămână atâţia ani în fotbalul din România. Becali susţine că strategia sa i-a permis să supravieţuiască în prima divizie din fotbal.

„Toți specialiștii din țară au dus fotbalul în insolvență și în faliment. Când o să am bani, o să îmi aduc specialiști de afară, că nu vreau să intru în faliment. Ce este clar este că toți specialiștii și patronii care s-au implicat au dat faliment”, a spus Becali, la un post de televiziune.

Cât despre desfiinţarea departamentului de marketing, patronul FCSB a spus: „Eu am avut departament de marketing, l-am externalizat și am pierdut 230.000 de euro în doi ani. 10 mii pe lună. Nu poți să faci bani din marketing în România, costă mai mult cheltuielile decât încasările.”

Gigi Becali îl dă ca exemplu pe Porumboiu

Patronul FCSB îl oferă ca exemplu pe fostul patron al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, cel care nu a reuşit să câştige niciun trofeu la echipa moldoveană: „Cu stilul ăsta nu am dat faliment. Păi uitați-vă la Porumboiu. Să mă ierte Dumnezeu, că nu am nimic cu el. Dar el a băgat 40 de milioane de euro  și nu a câștigat o Cupă!”

Cât despre strategia din acest sezon, Becali a spus că echipa va trebui să trateze mult mai serios sezonul regulat: „Mi-a zis Meme că trebuie să luăm avans înainte de play-off, pentru că acolo toate celelalte patru echipe vor fi împotriva noastră, dacă ne vom lupta cu CFR la titlu. Pe ei îi interesează să nu ia FCSB titlul. Și atunci i-am zis lui Mihai că ce poate să îți facă ăia dacă avem 5 puncte avans la playoff și îi batem și în meci direct avem 11 puncte avans,

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!