Fotbal intern

Gigi Becali a explodat după Sepsi – FCSB 1-1: “Arbitrul ne-a scos mingea din poartă! Ce mai caută săracul în arbitraj?”. Exclusiv

10.04.2021 | 23:51
Gigi Becali a explodat dupa Sepsi  FCSB 11 Arbitrul nea scos mingea din poarta Ce mai cauta saracul in arbitraj Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Roş-albaştrii au avut un tir de acuze la adresa arbitrului Iulian Călin, pe care îl acuză că a dat fault în atac la un fault asupra lui Florin Tănase în careu. 

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK imediat după meci şi a explodat la adresa lui Iulian Călin, cel care a văzut fault în atac la faza în care Florin Tănase a fost lovit în careu, fază la care mingea a fost trimisă în poarta lui Sepsi de Moruţan.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a făcut praf pe Iulian Călin: “A scos mingea din poartă!”

Patronul celor de la FCSB consideră că Iulian Călin nu are ce să caute în arbitraj cu astfel de decizii aberante, acuzându-l pe arbitru că a scos pur şi simplu mingea din poarta lui Sepsi:

“Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva. Să scoată mingea din poartă. Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă. 

ADVERTISEMENT

“Ce caută săracul în arbitaj? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac”

Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac. 

Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj? Jucătorii care s-au accidentat s-au accidentat, asta e. Dar aici este vorba că a scos mingea din poartă”, a spus Becali furios la finalul meciului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tănase, furios pe Iulian Călin: “Nu știu cine analizează prestațiile lor. Ne-am săturat. Nu mai putem juca cu asemenea arbitraj”

Florin Tănase a avut la rândul său un discurs dur la adresa arbitrajului din meciul Sepsi – FCSB, spunând că s-a săturat şi că nu este posibil să joci fotbal cu un asemenea arbitraj, pornind un tir la adresa lui Iulian Călin:

“Puteam să ne desprindem și să facem 2-0. Nu am reușit și din cauza arbitrului. Nu știu cine analizează prestațiile lor. Ne-am săturat. Nu mai putem juca cu asemenea arbitraj.

ADVERTISEMENT

A dat fault în atac, dar adversarul mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin și de câte ori a greșit împotriva noastră. Trebuia să fie un joc ușor, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări.

Auturi invers, nici nu vede, nu e poziționat cum trebuie, dă așa după ureche. Ii zice arbitrul de rezervă ceva și nici nu ascultă”, a spus Tănase la finalul confruntării.

  • 19 goluri a marcat Florin Tănase în acest sezon
  • 65 de puncte a adunat FCSB în sezonul regulat

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,72 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT