Sport

Gigi Becali a făcut calculele de titlu. Cum își poate aconta FCSB trofeul încă dinaintea ultimei etape: „Am spus că e nevoie de o minune”

FCSB pare mai aproape ca niciodată să câștige primul titlu de campioană după șapte ani de secetă. Gigi Becali știe cum își poate îndeplini echipa sa obiectivul, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj.
29.04.2022 | 17:00
Gigi Becali a facut calculele de titlu Cum isi poate aconta FCSB trofeul inca dinaintea ultimei etape Am spus ca e nevoie de o minune
Gigi Becali a făcut calculele de titlu. Cum își poate aconta FCSB trofeul încă dinaintea ultimei etape: „Am spus că e nevoie de o minune”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Au mai rămas de disputat doar patru etape din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, iar FCSB speră să câștige titlul. Roș-albaștrii sunt pe locul 2, la două puncte în urma liderului CFR Cluj, dar Gigi Becali speră ca cele două rivale să facă schimb de poziții cât mai curând.

Gigi Becali a făcut calculele pentru titlu: „Este posibil orice”

În etapa a șaptea din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj primește vizita Farului Constanța, în timp ce FCSB joacă pe teren propriu în compania lui FC Argeș. Gigi Becali crede că echipa sa poate trece pe primul loc după această etapă, dacă se impune în fața piteștenilor, iar „marinarii” bat în Gruia.

ADVERTISEMENT

Mai mult, finanțatorul vicecampioanei României își dorește să fie campion încă dinaintea meciului direct cu CFR Cluj, programat în ultima etapă a play-off-ului.

„Cum vrea Dumnezeu. Am spus că e nevoie de o minune să ajungem de la opt puncte la două. Este posibil orice. Poate să îi bată Farul, apoi îi bate şi Universitatea Craiova şi  e gata campionatul.

ADVERTISEMENT

Să vedem. Poate vrea Domnul şi nu se joacă. Poate nu ne mai interesează. Poate nu mai avem şanse noi, poate nu mai au şanse ei. Poate pierd ei toate meciurile şi venim noi la plimbare”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Până la finalul campionatului, când FCSB și CFR Cluj se întâlnesc în meci direct, echipa lui Toni Petrea mai are de jucat cu FC Argeș (acasă), FC Voluntari (deplasare) și Universitatea Craiova (deplasare).

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, campioana en-titre le va înfrunta pe Farul Constanța (acasă), FC Argeș (deplasare) și Universitatea Craiova (acasă).

Atac la Vasile Dîncu: „Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față”

Înaintea meciului cu FC Argeș, Gigi Becali a avut o ieșire nervoasă și la adresa ministrului Apărării Naționale, Vasile Dîncu. Latifundiarul din Pipera este revolvat că echipei sale i se pun bețe în roate pentru a nu juca pe stadionul „Steaua”, din Ghencea.

ADVERTISEMENT

„El a formulat răspunsul. A spus că e stadionul poporului și echipa poporului. Poporul vrea să se respecte legea, să joace FCSB acolo, Dîncule! Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față. Și-a arătat duplicitatea.

Ce putere mai ai tu, Dîncule? Eu îl admiram așa, dar când am văzut că și ăsta vorbește perversități. Dacă tu ești un om deștept, că am auzit că e milionar… Când echipa aia a fost preluată de la Armată, când au semnat toți generalii, nu a dat-o poporul? 

Cum adică echipa poporului pe care nu o vrea poporul? Adică FCSB, care are 5 milioane de fani, nu o vrea poporul, dar CSA, cu 2000 de fani, e a poporului. Ei nu trimit răspunsuri, că ei sunt comuniști, nu au scăpat”, a adăugat Becali pentru aceeași sursă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT