Sport

Gigi Becali a făcut cerere ca FCSB să joace în Ghencea: „Eu am soluția și în instanță!”. Reacția Peluzei Sud. Foto

Gigi Becali a recunoscut că a făcut o cere pentru ca FCSB să joace în Ghencea.
21.07.2021 | 19:40
Gigi Becali a facut cerere ca FCSB sa joace in Ghencea Eu am solutia si in instanta Reactia Peluzei Sud Foto
Gigi Becali a explicat motivul pentru care FCSB nu va juca în Ghencea cu Nordsjaelland. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” crede că nu va primi niciun răspuns la cererea făcută de el, însă amenință că poate să facă o plângere dacă i se interzice accesul pe noua arenă.

Nu a trecut mult timp de când Gigi Becali și-a arătat intenția de a juca pe noua arenă din Ghencea, iar fanii de la Peluza Sud au reacționat dur pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut o cerere pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali a recunoscut că a făcut o cerere pentru ca FCSB să joace în Ghencea, de la care nu crede că va primi răspuns, însă este dispus să intervină și în instanță în cazul în care îi va fi refuzat accesul pe noul stadion făcut din bani publici:

„Am făcut o cerere. Vreau să văd răspunsul. Ce pot spune? Noi avem o echipă de amatori, avem stadion de 100 de milioane, dar noi jucăm la amatori și mai cheltuim si 1 milion de euro pe an la amatori.

ADVERTISEMENT

Să vedem cum o să justifice? Ce o să scrie ei în hârtia aia? Am făcut hârtia către MApN. Noi jucăm pe Național Arena. Avem Giurgiu. O să avem răspunsul să jucăm și la Arcul de Triumf”.

„Dar am făcut și pe Ghencea ca să văd. Stadion de 100 de milioane din banii statului român, nu ai Armatei. Eu zic că nu vor da răspuns.

ADVERTISEMENT

Nu o să știe ce să dea. Nu mai știu ce să răspundă. Dar eu am soluția și în instanță. Pot face și plângere. Păi sunteți stat în stat?”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Peluza Sud Steaua a reacționat dur după declarațiile lui Gigi Becali

Ultrașii de la Peluza Sud au transmis un mesaj clar conducerii și îi amenință pe aceștia în cazul în care o vor lăsa pe FCSB să-și dispute meciurile de acasă pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

„În Ghencea doar Steaua!” și „Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi”, au fost mesajele galeriei formației din Liga 2, prin bannere afișate în fața stadionului.

Între timp, Gigi Becali a anunțat și transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi, despre care FANATIK a dezvăluit toate detaliile salariale.

O altă reacție dură a avut-o și Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, în urmă cu o săptămână, când era întrebat dacă FCSB va juca pe arena din Ghencea: „Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare.

Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT