Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a făcut deja primul „11” pentru 2024. Unde vor juca Baba Alhassan și Luis Phelipe

Gigi Becali a făcut deja primul „11” pentru 2024. Patronul FCSB a anunțat unde vor juca Baba Alhassan și Luis Phelipe, dar prevede o concurență mare pentru Tavi Popescu.
19.12.2023 | 08:37
Gigi Becali a facut deja primul 11 pentru 2024 Unde vor juca Baba Alhassan si Luis Phelipe
Gigi Becali a făcut deja primul 11 pentru 2024. Finanțatorul de la FCSB a anunțat unde vor juca Baba Alhassan și Luis Phelipe. Patronul prevede concurență mare pentru Tavi Popescu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a făcut strategia pentru 2024 și a ales deja primul „11” cu care FCSB va încerca să ia titlul în SuperLiga. Finanțatorul “roș-albaștrilor” a ales unde vor juca Baba Alhassan și Luis Phelipe. Patronul liderului este de părere că pe Tavi Popescu îl așteaptă o concurență mare.

Gigi Becali a făcut deja primul „11” al FCSB pentru 2024

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a făcut primul 11 pentru 2024. Patronul liderului din SuperLiga este vrea să pună cei mai buni jucători pe teren pentru a lua campionatul în acest sezon. Finanțatorul a anunțat și unde vor juca și noile transferuri. Baba Alhassan va fi titular la mijlocul echipei, iar Luis Phelipe va juca în dreapta.

ADVERTISEMENT

“Baba Alhassan o să joace inter. Să vedem, poate joacă Lixandru în locul lui Șut. Iar ăsta, Luis Phelipe, o să joace în dreapta și Băluță atacant. Să vedem care e mai bun. Tavi o să aibă mulți concurenți. La mijloc pot juca Olaru, Baba Alhassan și Lixandru sau Șut. Sau Baba Alhassan cu Șut sau cu Lixandru, în doi și să jucăm în 4-2-3-1.

Niciodată nu poți să știi și trebuie să găsești. Fotbalul ăsta are multe taine, chiar dacă pare că îl știe toată lumea sau că e simplu. Nici cei mai mari antrenori au lumii nu știu atunci când e vorba de material uman. Eu acum tânjesc după Champions League”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu îl mai transferă pe Ermal Krasniqi

Horia Ivanovici l-a „tras” de limbă pe Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, iar patronul FCSB a percutat imediat: “Ați mai vorbit ceva de Krasniqi sau e subiect închis? Văd că acum a intrat și Rapidul pe fir. A, lasă să îl ia Rapidul atuncea. Nu mai, îl las… Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite pe ăsta îl las pe ei să-l ia. Sunt băiat bun”, au fost declarațiile ironice ale patronului FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit ce l-a făcut să renunțe la extrema stânga din Kosovo„Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu”, referitor la evoluția slabă din meciul Sepsi – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl considera pe Ermal Krasniqi cel mai bun jucător de la CFR Cluj

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îl dorește pe Krasniqi: “Îmi place ăla, de care mi-era mie frică, n-au jucat cu el. Din stânga ăla cu viteză. (n.r. Krasniqi?). A intrat, dar n-a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, primul îl aleg pe ăla, Krasniqi.

Ăla e cel mai bun al lor, părerea mea. Dacă nu-l vrea și nu joacă cu el, să mi-l dea mie. Sună-l pe Neluțu. Dacă-l dă, îl iau! Cu cât l-a luat el? Îi dau 300.000, cât a dat pe el, dacă a dat. Bine”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj i-a transmis un mesaj în direct lui Gigi Becali prin intermediul lui Horia Ivanovici: “Am vorbit cu Neluțu Varga. Mi-a scris așa: spune-i domnului Becali să facă oferta! Eu vorbesc serios, nu fac glume acum. I-am zis toată povestea. Să facă oferta, doar atât îi spun fotbaliștii buni costă, discutăm, să-mi facă o ofertă pentru Krasniqi”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali a făcut echipa pentru 2024

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei