News

Gigi Becali a făcut donații pentru două spitale din Republica Moldova: „Am dat sute de mii”

22.04.2020 | 14:24
Gigi Becali a facut donatii pentru doua spitale din Republica Moldova Am dat sute de mii
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă să facă fapte bune și a mai realizat donații în lupta cu coronavirusul, de această dată patronul FCSB-ului a ajutat două spitale din Republica Moldova, conform antenasport.ro.

Gigi Becali a donat pentru două spitale din Republica Moldova

Gigi Becali continuă să se implice în lupta cu coronavirusul și a donat pentru două spitale din Republica Moldova: „”Am donat de ordinul sutelor de mii. Am dat și în Moldova. Am luat medicamente. Am dat la Cahul, în Republica Moldova, la două spitale”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai cumpărat 120.000 de pastile de Arbidol în România:Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia şi nu le puteam primi dacă nu aveam astăzi (n.r. – sâmbătă) aprobarea de la Minister.

Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie sa ajungă 120.000 de pastile de antidot. E un medicament pe care l-am plătit. Nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit”.

ADVERTISEMENT

„Am luat medicamentul şi îl dau gratuit la Matei Balş. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea, eu vreau să ajut oamenii”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali s-a testat de două ori de coronavirus

Gigi Becali a mărturisit că s-a testat de două ori de coronavirus și a luat teste și pentru familia sa: Da, m-am testat cu toată familia. Am luat test PCR. De două ori m-am testat. De mine nu se ia. Am fost la liturghie în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine. Noi, fiind în el, suntem rude cu Dumnezeu. N-are cum să vină boala. Dacă eşti împărtăşit, nu vin nici miliardele de virusuri”.

„Nici dacă stau lângă tine. Dacă sunt păcătos, imediat îmi dă câte una. Am avut probleme cu stomacul”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT