News

Gigi Becali și Adrian Mititelu au ieșit de la audieri după două ore. Vezi ce au declarat cei doi. Video. Update

17.06.2020 | 16:45
Gigi Becali si Adrian Mititelu au iesit de la audieri dupa doua ore Vezi ce au declarat cei doi Video Update
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ajuns din nou în fața Instanței de Judecată. El s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel Craiova pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care Adrian Mititelu este cercetat pentru evaziune fiscală în transferul lui Mihai Costea la Steaua.

Din cauză că nu s-a prezentat la mai multe termene, ultimul fiind cel din 11 iunie, patronul FCSB-ului a fost adus cu mandat astăzi la Craiova pentru a participa la proces, alături de el aflându-se și Valeriu Argăseală, oficialul vicecampioanei României.

Procesul este în curs de desfășurare. Gigi Becali și Adrian Mititelu și-au dat mâna când s-au întâlnit în fața Instanței. Mititelu va intra ultimul la audieri, înaintea sa urmând să vorbeacă Gigi Becali, Valeriu Argăseală și impresarul Victor Becali.

Update, 17 iunie, ora 16:10 / Imediat după Gigi Becali, și Adrian Mititelu a părăsit incinta Curții de Apel Craiova. „Gigi Becali a spus ceea ce s-a intâmplat. Judecătorii judecă după actele din dosar. Nu exista nicio interdicție, jucătorul putea fi transferat, eu aveam drept de semnătură, de fapt s-a și stabilit la Brașov acest lucru. Fiscul pretinde suma de 1,8 milioane de euro, cât s-a încasat de la Steaua pentru Mihai Costea. Nu am nimic de obiectat în ceea ce privește martorii, deși domnul Becali a uitat un eveniment foarte important, mă refer la o convenție pe care am încheiat-o prin care nu mai are nimeni nicio pretenție, dar nu și-a mai adus aminte de ea”, a spus Adrian Mititelu.

Nai-post ni Oltenia TV noong Miyerkules, Hunyo 17, 2020


Update, 17 iunie, ora 16:05 / Gigi Becali a ieșit de la audieri și oferă declarații presei în fața Curții de Apel. „Am spus adevărul și cred că am lămurit un lucru. Acuzația este că Mititelu nu avea voie să-l vândă pe Mihai Costea fiindcă era sechestrat de ANAF. Dacă vindea jucătorul, banii trebuia să îi ia ANAF-ul, dar cică Mititelul a dat salarii din ei. Dacă a fost achitat în primă instanță… Este strigător la Cer ca omul să mai facă și pușcărie după ce a cheltuit 20 de milioane de euro cu echipa. El e aici din cauza ambiției lui prostești de a se bate de la egal la egal cu noi, Dinamo și Steaua. Ca să înțeleagă și judecătorii că omul ăsta s-a bătut pentru voi, pentru publicul oltean, vreți acum să-l băgați și la pușcărie?”

Declarații după procesul de la Curtea de Apel din Craiova

Nai-post ni Oltenia TV noong Miyerkules, Hunyo 17, 2020


Gigi Becali a venit la Curtea de Apel Craiova. „Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci

Gigi Becali a vorbit înainte de a intra la audieri și a mărturisit că nici nu își mai aduce bine aminte de transferul lui Mihai Costea la FCSB: Nu am emoţii. Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi.

ADVERTISEMENT

Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal.

Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai fac partid, dar e posibil să susţin un partid, iart acum nu ai decât să susţii PNL, că PSD nu are nici lideri şi nici oameni.

Vreau să mă implic să distrug USR-ul satanic, sunt atei şi satanişti. Nu vreau să mai am notorietate, că aşa am ajuns la puşcărie”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali la Curtea de Apel din Craiova

Nai-post ni Oltenia TV noong Miyerkules, Hunyo 17, 2020

Patronul FCSB-ului a ajuns la Craiova cu avionul. Mesaj pentru procurori: „Eu pușcărie în România nu mai fac

Gigi Becali a ajuns la Craiova cu avionul privat și a avut un mesaj clar pentru procurori, și anume de a-i lăsa familia în pace: „Ca familia mea să nu sufere, eu nu o să mai accept abuzuri. Dar acum nici judecătorii nu mai fac ce vrea DNA, le dă în cap, își bat joc de ei.

Eu pușcărie în România nu mai fac. România nu e țară civilizată ca să zici că faci pușcărie ca să te educi. Nu, faci pușcărie ca să te distrugi. Directorii de pușcărie nu respectă legea”

ADVERTISEMENT

„Așa le convine lor. Mă condamni în România, dar fac pușcărie în Italia sau în Grecia, în Anglia”, a mai spus patronul FCSB-ului.

La puțin timp după declarațiile lui Gigi Becali, la Curtea de Apel Craiova a ajuns și Adrain Mititelu.

Adrian Mititelu la Tribunal
Adrian Mititelu la Tribunal

Dosarul în care e anchetat Adrian Mititelu

Gigi Becali este martor în procesul lui Adrian Mititelu privind transferul lui Mihai Costea la Steaua. Mutarea s-a realizat în 2011, într-o perioadă în care nu mai puțini de 39 de fotbaliști ai oltenilor se aflau sub sechestru pus de Fisc.

Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscală, alături Gigel Preoteasa, secretar al SC Fotbal Club U Craiova SA la data faptelor, iar în primă instanță, Mititelu a fost achitat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,59 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT