Sport

“Becali ne face praf jucătorii, iar mâine sună pentru Băluţă!

Directorul general al clubului Viitorul Constanţa, Cristi Bivolaru, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Gigi Becali trebuie să caute mai întâi cauzele evoluţiilor neconvingătoare din ultimul timp ale jucătorilor aduşi de la Gică Hagi în propria curte.
03.04.2018 | 20:33
Becali ne face praf jucatorii iar maine suna pentru Baluta

Gigi Becali nu a mai rezistat, iar după partida cu Poli Iaşi, scor 1-0, a pus tunurile pe fotbaliştii transferaţi de la Gică Hagi, lăsând de înţeles că “Regele” l-a înşelat cu vânzarea acestora. Însă Gică Popescu a sărit în apărarea cumnatului său şi l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică pentru evoluţiile din ultimul timp ale lui Benzar, Nedelcu sau Florinel Coman. (Vezi detalii)

FANATIK.RO a luat legătura cu directorul general al clubului Viitorul Constanţa, Cristi Bivolaru, cel care a spus lucrurilor pe nume fără nicio reţinere. “Declaraţiile lui Gigi Becali fac deliciul presei fără nicio discuţie. Dar Gică Hagi nu s-a dus niciodată la Gigi Becali să îi bage mâna în buzunar pentru jucătorii pe care patronul celor de la FCSB i-a cumpărat de la noi. Gică Hagi niciodată nu s-a dus la Gigi să se roage de el să îi cumpere pe aceşti fotbalişti. Gigi a oferit prima dată un preţ de transfer, iar apoi Gică a dat un răspuns. Aproape niciodată nu au fost diferenţe prea mari între preţul pe care ni l-a oferit Gigi Becali şi cel pe care noi îl doream chiar dacă s-a mai negociat un pic”, a spus Bivolaru.

Bivolaru a arătat cu degetul către tot staff-ul Stelei!

În continuare, Cristi Bivolaru şi-a dezvoltat teoria în legătură cu transferurile făcute de Gigi Becali de la Viitorul. “Însă până a lăsa de înţeles sau a te văita pe la televizor că te-ai simţit înşelat de Gică Hagi eu cred că este mult mai bine să faci o analiză în curtea ta proprie. Cred că este mult mai indicat să cercetezi toate amănuntele de la tine din casă. Caută şi tu cauzele mai puţin plăcute la tine, nu la alţii.  Fotbaliştii ăştia sunt pregătiţi cum trebuie? Nedelcu este folosit pe poziţia pe care trebuie? Coman este folosit unde trebuie?  Vezi şi tu dacă jucătorii ăştia au vreo problemă. Dacă nu ştii, atunci încearcă să afli din stânga sau din dreapta. Că îţi spune unul sau altul că fumează Florinel Coman, crezi că ai rezolvat problema?

Aţi văzut şi voi ce a spus Rădoi de Nedelcu, iar Rădoi se pricepe la fotbal, nu? Păi dacă Nedelcu juca bine la Viitorul într-un sistem cu un singur închizător ,tu de ce nu încerci să faci la fel? Sau ok, joci cum vrei tu, că tu eşti antrenor şi tu răspunzi, dar asigură-te că jucătorii ăştia se simt foarte bine la acest club. Dar sunt multe alte lucruri pe care Gigi Becali trebuie să le afle singur, nu să i le transmitem noi. Însă, azi, îi face praf pe jucătorii transferaţi de la noi, iar apoi mâine ne sună pentru Cicâldău, iar săptămâna viitoare pentru Băluţă. Dacă nu sunt buni jucătorii de la noi ,atunci de ce ne mai caută sau de ce mai vorbeşte despre ei la televizor?”, s-a întrebat Bivolaru.

“Credea că se îmbogăţeşte Hagi cu procentele?”

Cristi Bivolaru a dezvăluit şi cum au stat discuţiile cu privire la cumpărarea procentelor pe care Gică Hagi le mai deţinea pentru fotbaliştii transferaţi de la Viitorul. “Dacă tu te simţi înşelat de Viitorul, atunci de ce ai sunat şi ai cerut singur să ne cumperi procentele pe care le mai deţineam? De ce? Îi era frică lui Gigi că o să se îmbogăţească Hagi? Domnul Becali ne-a căutat şi dânsul a fost cel care a insistat ca Gică să îi vândă acele procente, nu noi. Atunci noi am înţeles că Gigi a vrut să îşi securizeze investiţia şi am spus că este ok până la urmă.

Totuşi vreau să vă mai spun că din jucătorii ăştia pe care Gigi i-a mai adus la echipă oare nu este o problemă că doar jocul lui Denis Man este în creştere? De ce nu îţi pui problema ce se întâmplă şi cu Alibec sau cu alţii de acolo? Acum Alibec este în cap, iar la Şumudică i-a câştigat jumătate de campionat de unul singur”, a declarat Bivolaru pentru FANATIK.RO.

5 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru transferurile lui Nedelcu şi Florinel Coman