Mureşan îi răspunde lui Gigi: “Doar şoferul e ungur la noi!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
06/02/2018, 12:44
Mureşan îi răspunde lui Gigi: “Doar şoferul e ungur la noi!”

Preşedintele formaţiei CFR Cluj, Iuliu Mureşan s-a arătat deranjat de afirmaţiile lui Gigi Becali, după ce acesta a spus că formaţia din Gruia este o echipă ungurească şi nu este bine să ia campionatul. Conducătorul grupării ardelenilor i-a transmis patronului FCSB să iasă public şi să dovedească că la CFR sunt unguri în cadrul clubului.

” Nu îmi plac discursurile domnului Becali. Dar mai mult zâmbesc decât să mă supăr. Nu sunt bune pentru România. De ce nu trebuie ungurii sâ câştige campionatul dacă sunt tot cetăţeni ai ţării? Suntem cu toţii cetăţeni ai României. De ce ar fi normal ca Steaua să câştige titlul? Prin ce este CFR echipă ungurească? Sa explice Becali! E o problemă că suntem ardeleni? Noi nu avem niciun ungur în echipă. Şi dacă avem nu cred că era o problemă. Cred că avem un şofer la club care maghiar. E un băiat foarte bun, pe care îl respect“, a spus Iuliu Mureşan la Pro X.“, a spus Mureşan.

“Nu este nici un conflict între Manea şi Dan Petrescu!”

Iuliu Mureşan a explicat şi din ce motiv Cristi Manea nu a jucat titular împotriva Concordiei Chiajna, deşi în turul campionatului fostul internaţional de tineret a evoluat toate minutele pentru echipa din Gruia “Manea nu a  jucat pentru că a fost o strategie a lui Dan Petrescu. Manea are încredere în Dan, iar antrenorul nostru are încredere în acest jucător.

Nu este vorba de nici un conflict între cei doi. În cantonament Manea a jucat titular. Nu trebuie să o mai legati cu acel incident de la Craiova. Dan Petrescu a avut şi el strategia lui şi noi am mers pe mâna tehnicianului nostru. Când Dan consideră că Manea trebuie să joace titular o să vedeţi că o să joace titular”, a spus Mureşan.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.