Se bagă Gigi peste Dică la meciul cu Lazio? Porumboiu are răspunsul

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/02/2018, 13:02
Se bagă Gigi peste Dică la meciul cu Lazio? Porumboiu are răspunsul

Adrian Porumboiu a întâlnit, din postura de patron al echipei FC Vaslui, Lazio Roma în două meciuri din Europa League în 2011. Contactat de FANATIK.RO, fostul finanţator al moldovenilor a vorbit despre disputele echipei sale cu echipa lui Ştefan Radu, dar şi despre cele pe care le va avea acum prietenul său Gigi Becali

Pormboiu a mărturisit că îi va ţine pumnii strânşi lui Gigi Becali, dar a spus de la început că echipei acestuia îi va fi foarte greu să treacă mai departe de Lazio atât timp cât patronul lui FCSB nu a transferat un portar cu experienţă. Fostul finanţator al Vasluiului consideră că era mult mai bine dacă steliştii jucau primul meci în deplasare.

“Aş vrea să îl ţină norocul pe Gigi şi acum!”

Adrian Porumboiu este convins că FCSB trebuie să tragă din greu pentru calificare. “Îi voi ţine pumnii strânşi lui Gigi. El rămâne prietenul meu şi sper să se califice. Dar eram sigur de calificare dacă totuşi Steaua avea un portar de valoare. Fără portar bun nu prea ai cum să treci de Lazio. Puştiul acesta a cam greşit în cele două meciuri şi nu ştiu cât de siguri se simt jucătorii Stelei cu el în poartă. Nu înţeleg de ce Gigi nu a vrut să aducă un alt portar. În plus era şi mai bine dacă Steaua juca primul meci în deplasare.

Dacă eu cred că Gigi o să se bage peste Dică la meciul cu Lazio? Păi a fost vreun antrenor peste care Gigi nu s-a băgat? Dar e treaba lor internă şi nu e bine să mă apuc eu să îl învăţ pe Gigi ce are de făcut acum la Steaua. Sper să îl ţină norocul cu Lazio. Eu recunosc că m-am băgat uneori peste antrenorii mei de la Vaslui, dar la cele două meciuri cu Lazio vreau să vă spun că Hizo a fost omul care a făcut absolut totul. Nu i-am spus nimic. Puteţi să îl întrebaţi. FC Vaslui a făcut cu Lazio două rezultate foarte bune pentru fotbalul românesc.

Credeţi că e uşor să faci 2-2 pe Olimpico? Sau e uşor să nu primeşti gol pe teren propriu de la Lazio şi să faci 0-0? Dar marea mea durere este că nu am câştigat titlul în România. Păi merita Oţelul să iasă campioană? Hai să fim serioşi! Am avut cea mai bună echipă din România şi nu ştiu dacă pe atunci echipa lui Gigi a terminat între primele trei locuri. Mi se pare că nu “, a încheiat Porumboiu.

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.