Gigi s-a dus la echipă miercuri noapte! "Tu joci în curtea şcolii!"

Steaua, gigi becali, mihai stoica, Denis Alibec, nicolae dică

Gigi Becali a fost supărat pe Denis Alibec pentru reacţiile avute în teren în timpul jocurilor, precum şi pentru conflictul avut cu Mihai Stoica. Patronul FCSB s-a dus în cantonamentul echipei miercuri seară, chiar înainte de meciul cu Viktoria Plzen din Europa League, pentru a le transmite jucătorilor săi că Mihia Stoica pune în aplicare ceea ce îi transmite el.

Becali vrea astfel ca jucătorii să nu îl urască pe Meme pentru ceea ce le transmite şi ia totul asupra lui: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali: "Nu prindeţi duşmănie!"

Patronul de la FCSB spune că jucătorii nu îl au la inimă pe Mihai Stoica pentru că el este cel care pune în aplicare deciziile sale şi regulile impuse de acesta, precum interzicerea fumatului şi rămânerea în cantonament după meciuri:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Eu să comunic cu jucătorii? Eu mă duc la echipă şi gata! Eu i-am dat dreptate lui Alibec în legătură cu Meme, pentru că ştie fotbal, e fotbalist. Sunt în maşină, mă duc la echipă. Mă duc să le repet că Meme Stoica este la echipă în locul meu. Meme Stoica face aici ce spun eu, nu ce spune el. Am stabilit nişte reguli clare, după meci, toată lumea doarme acolo şi toate celelalte lucruri. Meme este ca şi când ar fi Becali aici. Nu prindeţi duşmănie pe el, pentru că lor nu le convine, ce, nu avem voie să fumăm? O să mă duc să-i explic lui domnu Alibec care este situaţia. De ce să-mi bat joc de 10 milioane pe care-i pot lua pe el? Dar asta nu înseamnă că face ce vrea el sau ce făcea pe la Astra. Chiar dacă pierd 10 milioane, te las să te antrenezi prin curtea şcolii şi nu mai joci în viaţa ta fotbal. Joci în curtea şcolii doar...", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775