Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a fost sfătuit să nu-l vândă pe Olimpiu Moruțan pentru 5 milioane de euro: „Făcea mai mult”. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu-l vândă pe Olimpiu Moruțan pentru 5 milioane de euro.
04.12.2022 | 21:16
Gigi Becali a fost sfatuit sa nul vanda pe Olimpiu Morutan pentru 5 milioane de euro Facea mai mult Exclusiv
Gigi Becali a fost sfătuit să nu-l vândă pe Moruțan pe 5 milioane de euro. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan este unul dintre cei mai în formă jucători din Serie B în această perioadă. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, echipa de la care Moruțan s-a lansat în fotbal, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu-l vândă pe internaționalul român pentru 5 milioane de euro.

Valeriu Iftime crede că Gigi Becali l-a vândut pe o sumă mică pe Olimpiu Moruțan: „Făcea mai mult”

Cu o intervenție telefonică în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Valeriu Iftime a mărturisit că Gigi Becali s-a grăbit când l-a vândut pe Moruțan de la FCSB pentru aproximativ 5 milioane de euro în 2021 la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul lui FC Botoșani este convins că valoarea mijlocașului de la naționala României este mult mai mare. „Eu nu am vrut să-l dea repede pe Moruțan cu 5 milioane de euro. Făcea mai mult. Dar dacă a avut ofertă bună și copilul a vrut să plece, a putut să-i dea drumul”, a declarat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Valeriu Iftime nu este surprins de prestațiile consistente ale jucătorului în vârstă de 23 de ani. În 2018, FCSB îi plătea lui Botoșani 1,2 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. „Nu mă miră evoluția bună a lui Moruțan. Mă bucur pentru el.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, despre Olimpiu Moruțan, la Fanatik SuperLiga: „E un talent senzațional”

„Nu cred că fotbalul românesc se sprijină de Moruțan, dar e un talent senzațional și dacă știe să-și pună în valoare ce are de la Dumnezeu dat e un fotbalist foarte bun. Atunci nici nu mă gândeam să nu-l dea pe 10 milioane.

Eu din Moruțan îmi făceam bugetul. Când l-a dat cu 5 milioane și mi-a dat mie 2 milioane am zis ‘doamne, Dumnezeule!’”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit după meciul Botoșani – FCSB 2-3 despre oferta venită pentru Malcom Edjouma. Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit că fotbalistul francez este dorit în Ungaria la Videoton pentru 1 milion de euro.

Valeriu Iftime, convins că Edjouma valorează mai mult

Valeriu Iftime este de părere că oferta celor de la Videoton nu este consistentă, iar valoarea mijlocașului venit de la Botoșani la FCSB la începutul anului este mai mare. „Edjouma poate valora mult mai mult de 1 milion de euro, dar habar n-am de ce îl dă așa repede”, au fost cuvintele lui Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor a declarat că nu putea să obțină o sumă mai mare de o jumătate de milion de euro dacă Edjouma se afla în tabăra formației antrenate de Mihai Ciobanu. „La Botoșani nu puteam să iau mai mult de 500.000 de euro.

Mi se pare puțin 1 milion de euro pentru Edjouma. Faptul că scade, intră într-o zonă ieftină, la magazin de cartier. Nu mai e FCSB magazinul ăla mare de expunere. Clubul care are pretenții. Nu mai e mall, e magazin nimic”, mai apus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT