Sport

Gigi Becali a găsit încă un fundaş central pentru sezonul viitor! Câştigă 4.500 de euro pe lună. Exclusiv

FCSB se pregăteşte de startul sezonului 2022-2023, iar FANATIK a aflat că Gigi Becali a găsit încă un fundaş central. Fotbalistul câştigă 4.500 de euro pe lună.
10.07.2022 | 13:48
Gigi Becali a gasit inca un fundas central pentru sezonul viitor Castiga 4500 de euro pe luna Exclusiv
Gigi Becali a găsit încă o variantă de fundaş central pentru sezonul viitor
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat seria meciurilor amicale şi a intrat în linie dreaptă spre startul noului sezon. Vicecampioana României are un prim obiectiv de îndeplinit, calificarea în grupele Conference League, astfel că se vor produce rotaţii în primul “11” al echipei care va juca din trei în trei zile până la finalul lui august. FANATIK a aflat că Gigi Becali a găsit o nouă variantă pentru postul de fundaş central.

Noua variantă de fundaş central găsită de Gigi Becali. A semnat prelungirea cu FCSB în această vară

Din informaţiile FANATIK, Florin Achim este noua variantă de fundaş central de la FCSB. Fotbalistul de 30 de ani a evoluat pe acest post în meciurile de pregătire din această vară, dar şi la antrenamentele efectuate înaintea startului de sezon în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci amical al celor de la FCSB, 1-0 cu Oţelul Galaţi, Florin Achim a intrat pe finalul partidei, în minutul 83, când i-a luat locul lui Ianis Stoica. În meciurile cu Zimbru Chişinău şi Sfântul Gheorghe, fundaşul de 30 de ani a prins mai multe minute, fiind introdus în repriza a doua.

Florin Achim a semnat cu FCSB în februarie, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK, până la finalul sezonului 2021-2022. În tricoul “roş-albaştrilor”, jucătorul de 30 de ani a bifat un singur minut, în victoria cu CFR Cluj, scor 3-1, din ultima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

După terminarea sezonului trecut, Gigi Becali i-a prelungit contractul pe încă un an lui Florin Achim, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. La FCSB, după semnarea noului acord, jucătorul va încasa 4.500 de euro pe lună, un salariu puțin îmbunătățit faţă de cât a câştigat în primele luni de contract.

Au apărut deja problemele în centrul defensivei

În prezent, Toni Petrea are ca variante pentru acest post pe Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna, Denis Haruţ, Florin Achim şi Ovidiu Popescu, dacă acesta din urmă nu va evolua ca fundaş dreapta sau la închidere. Nici nu a început sezonul, iar FCSB se confruntă deja cu primele probleme.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna s-a accidentat în timpul pregătirilor pentru noul sezon, iar FANATIK a aflat că oficialii FCSB dau vina pe faptul că jucătorul a venit total nepregătit de la CFR Cluj. Fundaşul de 31 de ani nu a evoluat niciun minut, în 2022, la campioana României.

Cuplu nou de fundaşi centrali la FCSB

După plecarea lui Andrei Miron şi accidentarea gravă a lui Iulian Cristea, în meciul cu Muntenegru, FCSB va avea un nou cuplu de fundaşi centrali. Recent, Mihai Stoica a susţinut că Joyskim Dawa şi Denis Haruş vor face pereche în centrul apărării. Cei doi au evoluat în sezonul trecut la FC Botoşani, unde Denis Haruţ fusese împrumutat pentru a doua parte a stagiunii.

ADVERTISEMENT

Duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, FCSB va juca pe teren propriu primul meci din SuperLiga. Vicecampioana României va primi vizita lui U Cluj, nou-promovată după barajul cu Dinamo. Apoi, o săptămână mai târziu, este programat derby-ul cu Rapid, însă între aceste două meciuri se va disputa prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League, unde FCSB o întâlneşte pe câştigătoarea dublei dintre Saburtalo şi Partizani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: