Fotbal intern

Gigi Becali a găsit soluția pentru postul de fundaș central! “N-are ce să caute el pe acolo”

19.08.2018 | 17:38
Gigi Becali a gasit solutia pentru postul de fundas central Nare ce sa caute el pe acolo

Gigi Becali a găsit soluția pentru postul de fundaș central! Patronul roș albaștrilor i-a transmis antrenorului Dică faptul că Dragoș Nedelcu trebuie folosit în centrul apărării, nicidecum pe o altă poziție mai avansată. Latifundiarul din Pipera s-a mândrit și cu echipa lui, una construită numai din căpitani.

“Nedelcu nu e fundaș central? Este. N-are ce să caute el pe la mijloc pe acolo. Pe ce post să mai fac transferuri? Avem cinci mijlocași centrali și joacă doi, avem trei fundași stânga și joacă unu. Eu am echipă de căpitani. Pintilii a fost la Pandurii căpitan, Benzar la fel, Bălaşa, căpitan, toţi numai căpitani. Am luat toţi căpitanii din Liga 1”, a declarat Gigi Becali înaintea jocului cu Sepsi

Gigi Becali a găsit soluția pentru postul de fundaș central!

FCSB – Sepsi este meciul care ar putea să-i apropie pe roș albaștrii de obiectivul impus de patron. Gigi Becali a anunțat că vrea ca echipa lui să urce cât mai repede pe prima poziție a clasamentului și să nu mai coboare de acolo până la finele campionatului. Sepsi este revelația începutului de sezon –  a ajuns pe ultima treaptă a podiumului cu 7 puncte adunate după 4 jocuri bifate. Meciul se joacă la doar trei zile după ce FCSB a reușit calificarea în mod dramatic în play off-ul Europa League cu un gol marcat în poarta lui Hajduk Split în ultimul minut al prelungirilor.

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei FCSB, se teme înaintea meciului pe care vicecampioana României îl va disputa împotriva celor de la Sepsi, duminică, de la ora 18.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano. Tehnicianul “roş-albaştrilor” susţine că Eugen Neagoe are o echipă foarte agresivă şi a avut cuvinte de laudă la adresa formaţiei din Sfântu Gheorghe. Antrenorul FCSB-ului a vorbit şi despre ultimele două transferuri făcute de Gigi Becali în cursul zilei de vineri. Nicolae Dică a explicat de ce l-au ales pe Alexandru Stan, fostul căpitan al echipei Astra Giurgiu şi crede că FCSB va avea nevoie să aibă câte doi fotbalişti pe acelaşi post dacă va reuşi să treacă de Rapid Viena şi să se califice în  play-off-ul Europa League. Până la meciul cu austriecii pentru care evoluează şi Andrei Ivan, Nicolae Dică e îngrijorat pentru partida cu Sepsi.

“În meciul cu Craiova şi-au creat multe ocazii şi au câştigat meciul. E o echipă agresivă, o echipă de care mie îmi place foarte mult. O să vedem cum o să fie meciul de mâine seară şi cum se vor pregăti cei de la Sepsi. Trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru că avem ca obiectiv principal câştigarea campionatului. Mihai Roman şi Alexandru Stan sunt jucători cu experienţă care au multe jocuri în Liga 1 şi sper să ne ajute. Aveam nevoie de jucători cu experienţă şi am ales din Liga 1 pentru că ei cunosc fotbalul de aici. Aveam nevoie de un jucător pe partea stânga pe care să-l cunoaştem foarte bine. Ei sunt doi jucători cu experienţă. Noi nu aveam fundaş stânga pentru meciul cu Rapid Viena şi de asta l-am ales pe Alexandru Stan, iar Roman are experienţă în cupele europene şi în Liga 1 şi cred că o să ne ajute. Eu sper să reuşim să ne calificăm în grupele Europa League, iar atunci o să avem nevoie de dubluri pe posturi pentru că o să fie foarte greu să joace aceiaşi jucători din trei în trei zile. Antonio Jakolis este în lot pentru meciul de mâine cu Sepsi, este la echipă şi o să vedem zilele următoare. El trebuie să fie concentrat pentru că este la echipă în acest moment.”, a declarat Nicolae Dică