Sport

Gigi Becali a grațiat un jucător de la FCSB pe care îl anunțase ca și plecat. Ce salariu va primi acesta

Gigi Becali este hotărât să facă o curățenie amplă în lotul celor de la FCSB, însă s-a răzgândit în privința unui jucător care se afla pe lista neagră.
25.05.2023 | 17:20
Gigi Becali a gratiat un jucator de la FCSB pe care il anuntase ca si plecat Ce salariu va primi acesta
Gigi Becali este hotărât să facă o curățenie amplă în lotul celor de la FCSB, însă s-a răzgândit în privința unui jucător care se afla pe lista neagră. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce ”roș-albaștrii” au pierdut un nou titlu, fiind învinși la Ovidiu de Farul cu 3-2, latifundiarul din Pipera a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIa reziliat contractele a șase fotbaliști.

Un jucător de la FCSB a mai primit o șansă de la Gigi Becali

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Am încheiat contractul cu ei. Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, spunea patronul vicecampioanei României, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Doar că între timp Gigi Becali a ”grațiat” unul dintre jucătorii care aveau sentința semnată la FCSB. Conform prosport.ro, fundașul dreapta Valentin Crețu nu va mai mai pleca de la formația bucureșteană și va primi o prelungire de contract.

Experimentatul fotbalist în vârstă de 34 de ani își încheie înțelegerea cu ”roș-albaștrii” la finalul acestui sezon, însă Gigi Becali a decis să-l mai păstreze încă un an și îi pregătește un salariu de 10.000 de euro pe lună. Cel mai probabil, hotărârea se bazează pe faptul că Sorescu se va întoarce la Rakow.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a jucat 23 de meciuri în acest sezon pentru FCSB, dar și-a pierdut postul de titular în partea a doua a sezonului după ce a fost adus sub formă de împrumut Deian Sorescu din Polonia.

Crețu, tras pe linie moartă după ce l-a enervat pe Becali

Hotărârea lui Gigi Becali este surprinzătoare pentru că la începutul lunii aprilie, după victoria chinuită din meciul cu Sepsi OSK, a anunțat că Valentin Crețu nu va mai îmbrăca niciodată tricoul echipei FCSB.

ADVERTISEMENT

”Vali Crețu? Ce a făcut el aseară, în viața lui nu mai calcă pe iarbă. El, ce-a făcut aseară, în viața lui nu mai intră! Da? Prostiile pe care le-a făcut el aseară, emoțiile pe care mi le-a dat… La revedere!”, declara finanțatorul la acel moment.

Valentin Crețu este legitimat la FCSB din august 2019, atunci când Gigi Becali l-a cumpărat cu 125.000 de euro de la Gaz Metan Mediaș. Fundașul dreapta a jucat 122 de meciuri pentru bucureșteni și a oferit șapte pase decisive.

ADVERTISEMENT

Între timp, FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB se va despărți la vară și de fundașul stânga Sorin Șerban (23 de ani). Apărătorul băimărean era legitimat la gruparea ”roș-albastră” din anul 2019, atunci când Gigi Becali l-a adus de la Minaur.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: