News

Poza anului cu Gigi Becali! Patronul FCSB a intrat deghizat într-o bancă și a ieșit cu rucsacul plin cu bani

03.09.2020 | 12:05
Poza anului cu Gigi Becali Patronul FCSB a intrat deghizat intro banca si a iesit cu rucsacul plin cu bani
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este un personaj pe care îl remarci de la kilometri distanță, căci atunci când apare în public este îmbrăcat la patru ace, în costume de mii de euro de la designeri celebri, și coboară din mașini de sute de mii de euro.

Asta se întâmplă când merge la tv sau la vreo conferință de presă, căci în viața de zi cu zi, latifundiarul din Pipera nu epatează, se îmbracă normal, ba chiar e de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Recent, milionarul a fost surprins pe stradă îmbrăcat foarte simplu, cu un tricou, blugi, vestă și o șapcă pe cap ca să nu fie văzut de oameni, a intrat într-o bancă cu un rucsac în spate și a ieșit cu geanta plină.

Latifundiarul din Pipera, deghizat, cu rucsacul plin cu bani în spate

Dacă e să ne luăm după imagini, Gigi Becali nu și-a dorit să fie văzut în public, motiv pentru care a ales timpul acesta de îmbrăcăminte. Mai mult, acesta era foarte îngândurat și s-a uitat țintă la mașina în care îl aștepta mâna lui dreaptă, Ionuț Luțu, un fost fotbalist de la Steaua retras din activitate.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a ieșit cu un ghiozdat plin cu bani din bancă, scrie wowbiz.ro
Gigi Becali a ieșit cu un ghiozdan plin cu bani din bancă, scrie wowbiz.ro

Milionarul se numără printre cele mai controversate persoane publice din România datorită aparițiilor sale televizate, dar și pentru felul în care a reușit să-și ridice un imperiu din fotbal.

Pentru cei care  nu știu, George Becali, pe numele lui real, a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

ADVERTISEMENT

El este patronul FCSB, a patronat și Clubul Steaua în trecut și este renumit și pentru actele de caritate pe care le face anual către biserici și oameni nevoiași.

Cum a făcut bani Gigi Becali

Gigi Becali este de origine aromân, are o istorie lungă în ceea ce privește deportarea familiei sale în Banat, iar apoi a ajuns să locuiască în zona Pipera. Milionarul a lucrat inițial ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa, iar după revoluția din 1989, un ajutor de la Hagi și o moștenire, Gigi Becali a început să facă bani din import de blugi, țigări și săpun cu TIR-uri din Turcia.

ADVERTISEMENT

El a făcut un imperiu din afacerile cu imobiliare. În 2008, potrivit Forbes, averea lui era estimată la 725 milioane euro . După criza din 2008, averea s-a a scăzut, însă a mai făcut transferuri de bani și către cele trei fete ale sale, iar în 2012 avea în conturi 140-300 milioane.

ADVERTISEMENT