Sport

Gigi Becali a intrat furibund în direct după România – Olanda 0-3! „Putea să fie 17-0. Edi trebuia să facă 2-3 schimbări”

Gigi Becali a intrat furibund la FANATIK EURO după România - Olanda 0-3 şi a spus că era imposibil ca "tricolorii" să câştige meciul din optimile Euro 2024.
03.07.2024 | 13:11
Gigi Becali a intrat furibund in direct dupa Romania  Olanda 03 Putea sa fie 170 Edi trebuia sa faca 23 schimbari
Gigi Becali a intrat furibund în direct după România - Olanda 0-3! „Trebuia să fie 17-0. Edi trebuia să facă 2-3 schimbări”.
ADVERTISEMENT

România a fost eliminată în optimile de finală de la Euro 2024 după 0-3 cu Olanda. “Tricolorii” au fost surclasaţi de adversari şi s-au oprit în prima fază eliminatorie de la Campionatul European.

Gigi Becali a intrat furibund în direct după România – Olanda 0-3: “Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ”

Gigi Becali a intrat furibund la FANATIK EURO după înfrângerea naţionalei României, spunând că este o diferenţă mare de valoare între cele două echipe şi că Edi Iordănescu a scos maximum din naţionala României:

ADVERTISEMENT

“Toate au fost în favoarea noastră. Semnele erau să trecem. Am dat un gol şi de pe ultimul loc am trecut pe primul loc. Eu nu visam că putem să batem Olanda, putem să câştigăm cu ei doar dacă vrea Dumnezeu. 

Dacă ne lasă Dumnezeu la plutire, ne spulberă. Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ. Te baţi Dacia cu Rolls Royce. Ăia au jucători de 200 de milioane, noi costăm 50 de milioane toţi. 

ADVERTISEMENT

“Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri”

Nimic. Mă gândeam, la atâtea ratări… Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri. Înţelegi? Ăsta era gândul meu.

Altfel, nu ai cum să te baţi cu ăştia. Am avut suflet, n-am mai avut suflu. Se termină benzina la un moment dat. Şi cu ucrainenii, cu belgienii… Au alergat, au dat totul. Dar se termină benzina. A stors Edi tot ce s-a putut din ei.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

“Au o forţă, nişte puteri animalice. Sunt super oameni ăia”

Nu putem ţine mingea. El a jucat pe o strategie de contraatac. Noi nici cu Ucraina n-am avut mingea, că şi ăia sunt de 5 ori mai valoroşi ca noi. Nu poţi juca fotbal cu ăştia.

ADVERTISEMENT

Când joacă FCSB cu o echipă slabă. Mingea doar la noi, nu ai cum. Au o forţă, nişte puteri animalice. Sunt super oameni ăia. Numai când îi vezi. Nu ai ce să faci mai mult. 

Puteai să faci miliardele de schimbări. Te spulberau oricum. Şi aşa, 3-0 e mic rezultatul. Putea fi 7-8. Am scăpat uşor. N-ai cum să te baţi cu ei. A zis frumos Edi, nu poţi să te baţi cu istoria. 

“A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am reuşit”

Noi din 12 meciuri am câştigat doar un meci. Schimbă Edi istoria? Nu ai cum să schimbi. Hai să fim corecţi. Dacă am pierdut un meci cu nişte supra oameni, trebuie să fim supăraţi? 

A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am reuşit, a fost o jucărie frumoasă. Şi gata!”, a spus Gigi Becali la emisiunea FANATIK EURO.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink