Fotbal intern

Gigi Becali a intrat în rolul selecționerului României. I-a făcut strategia lui Contra. “Axul central trebuie să fie puternic! De aia ne călăresc toți!”

17.10.2019 | 16:00
Gigi Becali a intrat in rolul selectionerului Romaniei Ia facut strategia lui Contra Axul central trebuie sa fie puternic De aia ne calaresc toti
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în rolul selecționerului echipei naționale a României după remiza cu Norvegia, scor 1-1, și îl sfătuiește pe Cosmin Contra să fie atent la linia de mijloc atunci când alege să joace în sistemul 4-3-3. Mai mult, latifundiarul din Pipera îi transmite lui “Guriță” să ia lecții de la Dan Petrescu și Gică Hagi.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.60 este cota pentru 2 la meciul Armenia – Grecia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în rolul selecționerului României

Trebuie să avem jucători puternici la mijloc. Noi nu avem mijloc. Axul central trebuie să fie puternic. Asta am învățat de la Pițurcă și asta-i spun și lui Contra, că nu vreau să-l jignesc. Și Hagi m-a învățat și eu am aplicat asta ca patron. Axul central trebuie să fie puternic. Axul central este de la fundașul central, până la atacant. Și în cruce, mai ales dacă joci în 4-3-3, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

”Dan Petrescu este cel mai specialist în asta. El pune acolo trei mijlocași puternici, agresivi și nu ai ce să-i faci. De asta câștigă el. Nu ai cum să-l desfaci. Noi nu avem, noi ce mijlocași am avut, spuneți voi. Nu vreau să critic jucătorii. Când joci în 4-3-3, axul central, mijloculul trebuie să fie puternic, asta trebuie să învețe el. Nu vreau să-l jignesc. E treaba lui că a înjurat, dar e inadmisibil. El asta trebuie să învețe. Axul central trebuie să fie puternic. Asta este ce mi-a zis mie Hagi, și eu am băgat la cap. Voi de ce credeți că noi jucăm cu Ovidiu Popescu și Oaidă acolo, pentru că sunt puternici. De aia ne călăresc toți, pentru că noi nu avem axul central puternic”, susține Becali.

ADVERTISEMENT
Cosmin Contra în meciul jucat de România cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu
Cosmin Contra în meciul jucat de România cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali nu crede în șansele României cu Suedia

“Noi, în prima repriză, am fost sac de box, doar că nu ne-au dat lovitura de grație, dar ne-au dat la pumni de nu mai știam de noi. Noi am avut noroc că nu ne-au bătut ăia. Am ținut și eu cu ei, că până acum nu țineam. Acum am ținut cu naționala. Golul nostru a fost mincinos, nu am dat noi gol. Golul l-a dat Mitriță, pentru că are calitate. 11 metri ăla a fost mincinos. Ne-au năucit ăia, ne-au făcut praf”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Noi avem calitate în atac, dar ce să facem dacă mingea nu e la noi. Nu avem axul central puternic. Nu avem cum să batem Suedia. Ne dau ăia 4-5, poate dacă face o echipă cu jucători puternici, dar și așa e greu. Păi ce, Norvegia e echipă puternică?, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT