Sport

Gigi Becali a intrat oficial în clanul Iordănescu. Poză inedită cu superba soră a antrenorului său!

Cu o zi înainte de derby-ul FCSB - Dinamo, Gigi Becali a mers la cununia civilă a Mariei Iordănescu, el urmând să fie și naș.
11.09.2021 | 17:50
Gigi Becali a intrat oficial in clanul Iordanescu Poza inedita cu superba sora a antrenorului sau
Cu o zi înainte de derby-ul FCSB - Dinamo, Gigi Becali a mers la cununia civilă a Mariei Iordănescu, el urmând să fie și naș. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În schimb, Edi Iordănescu, fratele mai mare ale Mariei, a absentat de la eveniment, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fiind prins cu pregătrea partidei de duminică seară.

Tehnicianul este cu gândul doar la marele derby de pe Arena Națională și din această cauză a decis să nu-i fie aproape surorii sale într-un moment atât de important.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ajuns la cununia civilă a Mariei Iordănescu

Chiar dacă inițial Gigi Becali nu luase în calcul să vină la cununia civilă a Mariei Iordănescu, finanțatorul FCSB s-a întors cu o zi mai devreme de la Mănăstirea Frăsinei, acolo unde FANATIK a aflat că a mers să se reculeagă înaintea derby-ului cu Dinamo.

Fratele Mariei și al lui Edi Iordănescu, Alex, a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la petrecere, iar într-una dintre poze, alături de cei doi miri, apare și nașul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali Iordănescu

În schimb, antrenorul celor de la FCSB nu a putut fi prezent la eveniment, el având programată conferința de presă și antrenamentul înaintea partidei cu Dinamo București, din etapa a 8-a din Liga 1.

Edi Iordănescu va merge la nuntă

FANATIK a aflat că Gigi Becali și Edi Iordănescu vor fi prezenți la cununia religioasă și la nuntă, care vor avea loc în luna octombrie. Tehnicianul va fi atunci alături de sora sa, în timp ce patronul FCSB va merge doar la biserică, nu și la petrecere.

ADVERTISEMENT

”O cunun pe Maria a lui Iordănescu, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică! Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea Becali în urmă cu o lună.

MM Stoica mizează pe Budescu și Keșeru

Derby-ul FCSB – Dinamo naște un interes uriaș din partea fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete ale Arenei Naționale. ”Roș-albaștrii” și-au recăptat încrederea după ce Gigi Becali a reușit două transferuri spectaculoase și i-a adus pe Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB în ultimele zile l-au făcut pe MM Stoica să fie din nou încrezător înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, și a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

În ultimele zile s-a tot scris că Budescu nu va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo pentru că s-ar fi accidentat, dar FANATIK a aflat că jucătorul a fost mușcat de un păianjen, dar nu se pune problema să nu poată evolua împotriva ”câinilor”.

Deși patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, l-a atacat în mai multe rânduri pe Istvan Kovacs considerând că echipa sa a fost defavorizată când el s-a aflat la centru, CCA a decis să-l trimită pe arbitrul din Carei la derby-ul FCSB – Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,40 este cota pentru „1 solist și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: