Fotbal intern

Gigi Becali a inventat un nou fundaș central. Dragoș Nedelcu, stoper în FC Botoșani – FCSB! EXCLUSIV

28.02.2020 | 23:54
Gigi Becali a inventat un nou fundas central Dragos Nedelcu stoper in FC Botosani  FCSB EXCLUSIV
Dragos Nedelcu in meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 22 februarie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Absențele pentru meciul de la Botoșani a celor doi fundași centrali care au dus greul pentru FCSB în cea mai mare parte a acestui campionat, suspendații Bogdan Planic și Iulian Cristea, au generat o nouă invenție a lui Gigi Becali.

FANATIK a aflat că Dragoș Nedelcu va juca stoper în prima partidă a roș-albaștrilor în play-off, dificila deplasare din Moldova. Decizia definitivă a fost luată la ultimul antrenament dinaintea plecării spre Botoșani, unde FCSB a ajuns în cursul serii de vineri.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,46 este cota pentru opţiunea „gol în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

Dragoș Nedelcu, noua invenție a lui Gigi Becali pentru postul de fundaș central! Va fi titular în FC Botoșani – FCSB

La începutul acestui an, Gigi Becali spunea că are destule variante de fundași centrali, chiar dacă tocmai îl transferase și pe Andrei Miron de la FC Botoșani. Patronul FCSB a vorbit despre coborârea lui Dragoș Nedelcu din linia de mijloc. Atunci părea o nouă vorbă aruncată de Becali.

ADVERTISEMENT

În cantonamentul din Spania al roș-albaștrilor, după primul meci de pregătire, 0-1 cu Basel, Dragoș Nedelcu a fost întrebat despre eventuala sa reprofilare despre care vorbea patronul.

Eu mă simt mai bine în fața apărării, dar dacă este nevoie de mine pentru a juca fundaș central nu este nicio problemă. Voi evolua acolo unde echipa are mai mare nevoie de mine”, declara Nedelcu la mijlocul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ei bine, FCSB are nevoie acum de Dragoș Nedelcu pe postul de stoper. Decizia a venit chiar înainte de plecarea spre Botoșani, asta după ce varianta Lucian Filip, luată în calcul inițial, nu a fost considerată cea mai inspirată. Nedelcu va face cuplu de fundași centrali în Botoșani – FCSB cu Andrei Miron, aflat la primul meci contra echipei de unde a venit.

Dennis Man reintră în linia ofensivă și va juca alături de Adrian Petre și Florinel Coman

FANATIK a dezvăluit zilele trecute că grecul Aristidis Soiledis s-a accidentat și nu va juca la Botoșani. Vintilă a confirmat informația și a anunțat că fundașul stânga va lipsi circa trei săptămâni. În locul lui va intra Ionuț Panțîru, aflat la primele minute oficiale în 2020.

ADVERTISEMENT

Interesant este cum va arăta FCSB de la mijloc în sus. Ovidiu Popescu, revenit în echipă în repriza a doua cu Chindia, va începe titular. Lângă el, cei doi interi vor fi probabil Florin Tănase și Darius Olaru.

Cum va arăta FCSB la Botoșani:

Bălgrădean – Crețu, Miron, Nedelcu, Panțîru – Olaru, Ovidiu Popescu, Fl. Tănase – Man, Ad. Petre, Coman.

Dennis Man și-a ispășit etapa de suspendare și își va relua locul în banda dreaptă. Deși amenințat de Gigi Becali că va trece pe bancă, Florinel Coman se va regăsi printre titulari, iar vârf împins la Botoșani va fi tot Adrian Petre, cel în care patronul are mare încredere.

  • 8 victorii din 8 meciuri la Botoșani are FCSB în palmares: golaveraj 2-17!
  • 1 punct este distanța dintre gazde și oaspeții bucureșteni la începutul play-off-ului: 23 Botoșani, 22 FCSB
ADVERTISEMENT