Fotbal intern

Gigi Becali a invitat oameni din fotbalul românesc la nunta fiicei sale. “I-am văzut pe Teja și Meme. A fost și Gică Hagi!”

13.10.2019 | 14:04
Gigi Becali a invitat oameni din fotbalul romanesc la nunta fiicei sale Iam vazut pe Teja si Meme A fost si Gica Hagi
ADVERTISEMENT

Teodora Becali s-a măritat cu Mihai Mincu, iar marele eveniment a avut loc sâmbătă seara, chiar atunci când se juca meciul dintre Insulele Feroe și România, scor 0-3. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce oameni din fotbalul românesc au fost invitați de Gigi Becali la nunta fiicei sale, dar și cum s-a distrat patronul FCSB-ului.

Oameni din fotbalul românesc, invitați de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar Dumitru Dragomir susține că a fost un eveniment extraordinar, iar toate detaliile au fost foarte bine puse la punct. Mai mult, printre invitații lui Gigi Becali s-au numărat Viorel Păunescu, Costel Bucur, Mihai Stoica, Mihai Teja și Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

”Socrul mic (n.r. – Gigi Becali) a cântat vreo oră și ceva la microfon. Mi-a plăcut de el, era îmbrăcat sexy de tot, doamna lui foarte elegantă, mamă-sa la fel, fetele celelalte foarte elegante, foarte frumos
Au fost foarte mulți invitați. Eu la masă am stat cu Viorel Păunescu și Costel Bucur, oameni de fotbal. Au fost mulți oameni de fotbal. L-am văzut pe Teja, sala a fost enormă, avea 100 de metri lungime, nu puteai să vezi dincolo. L-am văzut pe MM Stoica, pe Teja, ăștia ai lui de la echipă toți, Argăseală, toți. A fost și Gică Hagi, sigur, a stat cu o masă mai încolo de noi. După meciul cu Feroe au venit toți. Cine se duce la șapte, domnilor? O nuntă ca asta se termină dimineața. O nuntă extraordinară a avut. Trei nunți din astea mari am văzut până acum: la fiul lui Nețoiu și a lui Rababoc, ăla, primarul de la Voluntari. A avut o nuntă demențială”, a mai spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Teodora Becali și soțul ei Mihai. Sursă foto: libertatea.ro

Dumitru Dragomir, impresionat de nunta fiicei lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir a și dansat o horă a aromânilor alături de Giovani Becali, vărul patronului de la FCSB. ”Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă.

ADVERTISEMENT

Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (n.r. – Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.