Sport

Gigi Becali a izbucnit după Hunedoara – FCSB! Jucătorul pe care nu mai vrea să îl vadă în echipă. Exclusiv

Gigi Becali a luat în colimator unul dintre fotbaliştii celor de la FCSB după meciul cu Hunedoara din Cupa României. Patronul a transmis că nu mai vrea să îl vadă în primul "11".
23.09.2021 | 19:55
Gigi Becali a izbucnit dupa Hunedoara  FCSB Jucatorul pe care nu mai vrea sa il vada in echipa Exclusiv
Gigi Becali a izbucnit după Hunedoara - FCSB! Jucătorul pe care nu mai vrea să îl vadă în echipă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut mari emoţii la Hunedoara în meciul din 16-imile Cupei României. Roş-albaştrii s-au văzut egalaţi după ce au condus cu 3-0 în minutul 57. Hunedorenii au marcat de trei ori în 25 de minute şi au trimis meciul în prelungiri.

Echipa lui Edi Iordănescu a tranşat disputa în prima repriză a prelungirilor, reuşind să marcheze de încă două ori şi să stabilească scorul final, 5-3. Însă, greşelile din defensivă ale FCSB-ului nu vor rămâne fără urmări pentru jucători.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a izbucnit după Hunedoara – FCSB! Nu îl mai vrea pe Iulian Cristea în echipă

FANATIK a aflat că Gigi Becali a izbucnit după meciul de la Hunedoara şi le-a transmis apropiaţilor că nu mai vrea să îl vadă în echipă pe Iulian Cristea, unul dintre fundaşii centrali titularizaţi în Cupă.

Din informaţiile noastre, patronul echipei a transmis prin terţi că nu îl mai vrea pe Iulian Cristea în echipă. Edi Iordănescu l-a “salvat” o dată pe Cristea, la venirea sa la FCSB din luna august.

ADVERTISEMENT

Cristea, “salvat” de venirea lui Edi Iordănescu: “Le dau și bani să plece, lui Crețu și lui Cristea”

După meciul pierdut cu Rapid, scor 0-1, Iulian Cristea era trecut pe “lista neagră” de la FCSB de Gigi Becali. Însă, Edi Iordănescu a semnat câteva zile mai târziu şi l-a păstrat pe fundaşul central în lotul primei echipe:

“O să-i spun să-și caute echipă, le dau și bani să plece, lui Crețu și lui Cristea. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol, tu, Crețu! Mai e perioadă de transferuri. Du-te și la revedere! Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, a spus Becali la finalul meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a gafat în confruntarea cu Hunedoara!

Iulian Cristea a fost titularizat la primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB, cu Sepsi, dar şi la înfrângerea dură suferită în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-4.

În confruntarea cu Dinamo a revenit Andrei Miron în centrul defensivei, iar Iulian Cristea a fost folosit mai sus, la închidere. Însă, în meciul din weekend de la Craiova, cu FC U, Cristea nu şi-a mai găsit locul în echipă.

ADVERTISEMENT

Duelul din Cupa României cu Hunedoara, Iulian Cristea a fost titularizat în centrul defensivei alături de Miron. Cei doi fundaşi centrali au gafat ca în curtea şcolii şi le-au permis fotbaliştilor echipei din Liga a 3-a să marcheze de trei ori.

Gigi Becali îl are de mult timp în vizor pe Cristea! Jucătorul a izbucnit în lacrimi după ce a fost schimbat într-un meci

Gigi Becali îl are de mai mult timp în vizor pe Cristea. La un meci din play-off din sezonul trecut, cu Academica Clinceni, Iulian Cristea a fost înlocuit la pauză. Fundaşul nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a izbucnit în plâns în tribune după înlocuire.

FCSB joacă etapa următoare pe teren propriu cu Academica Clinceni. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00 pe Arena Naţională.

Iulian Cristea
Iulian Cristea. Sursa: sportpictures.eu

“Vor plăti cu toții. Eu nu am accept așa ceva, eu nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă din Liga 3, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar! Jucătorii vor suporta consecințele. Eu le țin spatele, iar ei trebuie să demonstreze anumite lucruri”, Edi Iordănescu

  • 27 de ani are Iulian Cristea
  • 150.000 de euro a plătit FCSB pentru Cristea în 2019

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT